Jälleen kerran palaudutaan viikonlopusta päivä, pari... Oli aika hulina viikonloppu, jopa pojat on ollu eilen illalla ja tänään ihan rauhallisia, se on paljon se... Ihan kiva lähteä reissuun, mut viel kivempaa on kyl tulla takas kotiin, varsinkin kun tääl varttu tollanen ihana riiviö !!!

Peto oli ollu aikasta paljon tarhassa, ja eilen sit meillä vieraili pyörremyrsky.. Peto tuli sisään ja Kilahti ihka ensimmäistä kertaa !! Ois pitäny Urbaanien nähä se.. Kaameeta rallia ympäri torppaa, eikä ees pojat oo saanu mattoja niin rullalle ku ne oli eilen Pedon jäljiltä.. Vähä tais olla patoutumia. Siinä meni sit ihan tost noin vaan muutama erikokoinen pahvitörpäkkökin, joita löytyy ain jemmasta, se tappo niitä ihan villinä, repi ja raasto, jäljet on vieläkin siivoomatta, kivaa kynnenkokosta silppua joka paikassa..

Tänään sit kävin Tanen ja riivíön kans vähä mettässä riekkumassa, ja varsin sukkelaan tollanen pennelikin menee hakkuuaukkoa pitkin, vaik olikin lunta yms., taitaa mulla kunto pettää ennen penneliä. Kerkee kahes päivässä näköjään kerätä höyryä päähän ihan riittävästi !!

Eilen oli herkkupäivä; matolääkkeet !! Ei toi ihan tyhmä kaveri oo, ei kelvannu tahnat kupista, sain ihan ite tunkea töhnät sen kurkusta alas, kaikki 23 senttiä.. Seuraavaksi sit jotain muuta merkkiä, tuntuu maistuvan kaikki mikä haisee ja mahtuu kurkusta alas, ruokahalu on Huomattava.. Torstaina Pedolla onkin sit treffit eläinlääkärin ja Iskän kanssa.

Jaahas, kaiketi pakko ryhdistäytyä ja ruveta siivoomaan tota silppua.. Ei suostunu Juhakaan siivoomaan, vaik ois ihan maksettu...