Tänää olikin sit äksöniä muutaman päivän edestä.. Peto oli pitkälle iltapäivään asti tarhassa, koskapa tänään oli hevostelupäivä, eli mie pyyhkäsin suurinpiirtein suoraan töistä tallille..

Heppahommeleiden jälkeen lähettiin sitte Pedon kans urbaaniin citymaailmaan. Ekana oli vuorossa elläinhotorohvi, joka ystävällisenä setänä kuunteli sydänäänet, katto hampaat ja korvat ja vieläpä laitto kaksi rokotustakin (Pedon) niskaan. Kaikki ihan ok, ylhäällä eessä jo yksi rautahammaskin ja painoa tohtorin vaaka näytti 12,2 kiloa. Peto otti ihan rennosti, makaili lattialla ja leikki kynnysmattoa. Ihan piis ov keik...

 Paperien kirjoitukseen meni yli puolet ajasta, koskapa otin Pedolle ihan ihkaoman passin. Ollaan lähössä ens syksynä lappiin (ja Peto ei todellakaan jää mummon hoitoon, koskapa se todennäköisesti muistuttaisi enemmän norsua ku porokoiraa, kun myö tultais takas, poikia saa kyllä syöttää, niille ei lisälihat luiden päällä tekis yhtään pahaa..) ja kaiketi mennään myös Norjan puolelle, enkä meinaa jäädä koiran kans Suomeen, joten on kaiketi hoidettava paperit kuntoon.

Ja ihan niinku viimeeksikin, seuraava ohjelmanumero oli isä-poika lenkki. Nyt ei vaan menty mettään vaan pysyteltiin cityssä. On nimittäin melkosen kaameeta, kun kaks tällästä maalaistollukkaa lähtee sinne kävelemään, siis autolla viel pärjää, mut ei jalkasin.. Sanna joutu pari kertaa muistuttamaan, et hei, tääl on muuten noita immeisiä, jotka omistaa pyörän ja viel käyttävätkin niitä, eikä tuo Pedon kävelykään ollu ihan niin jouhevaa, ku iskän, muistutti enemminkin juopon kulkua, ei meinannu välillä tie piisata..

1079667.jpg

1079668.jpg

1079669.jpg

tassulla iskää päähän, reilu kaveri...

Et jos mentäis esim. Kaiku-veljeä moikkaamaan Hesaan, ni poro vois matkustaa vaik sellasessa kivassa kassissa mihin koiruuden saa survottua niin et vain pää näkyy ja sit meijät vois viel tunkea taksiin tms. kunhan ei ratikkaan, siitä ei landet ymmärrä mitään... Eli huokaiskaa stadissa, ei tulla vähään aikaan, ainakaan ihan keskustaan..

Kaipa cityelämäänkin tottuisi, ja onhan siellä sitä luksustakin: ruoka asuu kohtuullisen kävelymatkan päässä. Siis suomeksi sanottuna lenkkeiltiin koirien kans hakemaan roskaruokaa !! Kaiketi joku hullu yksityisyrittäjä toisi meille ihan kotiinkin asti esim. pitsat, mut vois olla kallis pitsa, eikä tuoreustasokaan ois enää kovin jees, jos se matkustaisi tuon n. 25 kilsaa..

Saatiin terveelliset ruuat syötyä ja Sanna oli ihan huippuystävällinen ja leikkasi vielä Pedon kynnetkin, iskän ihminen osaa nää manikyyri-jutut paljo paremmin ku mie. Leikkasin joskus meijän yheltä kaverilta kynsiä sit ihan sen verran et tuli verta ja sit riitti mulle. Ja Sannalla on vähä rauhallisempaakin ku kotona, suju oikein hienosti.. Musti oli tod.näk. jälleen ihan tyytyväinen ku poika läks kotiin. Tosin ku mie olin lähössä, ni Peto ois jääny cityyn ja Musti ois lähteny landelle.. Ois voinu olla elo aika metkaa Mustin kans.

1079673.jpg

1079680.jpg

1079681.jpg

1079670.jpg

Musti teki tänään ihan lähtemättömän vaikutuksen muhun, siis olenhan mie sen tienny, et se on hieno ja taitava kaveri, mut tänään tuli ihan ykköstemppu.. (älkää nyt sit naurako mulle, en mie ymmärrä niiden hienojen tokoliikkeiden päälle yhtään mitään..)

MUSTI OSAA ANTAA TASSUA KAUKOKÄSKYLLÄ !!!

Joo-o, mie tiiän, huvit on halpoja.. Mut se oli ihan oikeesti aika hauskaa.. Sääli kun en saa lisättyä niitä videoita..

No, kotiin tuli väsy penneli, joka oksensi sit heti kotipihalla, ku pääs autosta (mennessä vaan yksi kerta). Ruokaa masuun ja se nukku sit loppuillan, pissallekkin sai sit ihan tuuppia..

Meil oli hauskaa...