Pedolla ja muilla karvakorvilla on ollu tänään erityisen tylsä päivä.. Töiden jälkeen hilpasin heppasteluhommeleihin ja pikaisen siistiytymisen jälkeen huutelin meijän kotitontun autoon ja lähettiin juu nou mille ostoksille.. Ukot oli lammella kärventämässä makkaraa..

Ain tähän aikaan vuodesta mietin, oliko ihan niin kauheen viisasta pyytää meijän kotitontulta pojille sellaset tavarajoulukalenterit ?! Nythän on tilanne siis se, et meijän yli-ihana kotitonttu käy kaupassa hakemassa jos vaikka minkälaista tavaraa ja ripustaakin ne sit viel ystävällisesti yläkerran kattoparruissa roikkuvaan joulukalenteriin... Voin vakuuttaa, etten ihan äkkiä lähe kauppaan, ainakaan tekemään tollasia meganomaalisia ostoksia !!!!!

Eilen käytiin metsälenkillä, ei syöny susihukkanen meitä, ja meil oli ihan seuraakin.. Kivaa oli, vaikkei Peto ihan Leksan perässä pysynytkään, Leksa kun paineli ehkä noin sata kertaa kovempaa... Paljo hauskempaa tallailla kaverin kans, ku yksin, menee aikakin paljo nopeempaan, ku voi höpöttää jonkun kans. Kiitos Satulle lenkkiseurasta...

1093291.jpg

Juha ja karkeakarvainen saksanseisoja Felix eli Leksa, 27.11.-07