Palaan vielä eilisiltaan hetkeksi pieneksi... Koska siis meijän vieraat oli sitä mieltä, et Peto on Hyvin rauhallinen pentu, niin ajattelin kokeilla, tuleeko vauhtia yhtään, jos sillä on kaveri sisällä.. Niinpä hain Tanen sisään, se kun on ollut kaik eniten näis nykyisistä harmaista sisällä, ja osaa olla siivosti ja niin, ettei lankkulattiat oo ihan rullalla.. Turha toivo, Tanesta on tullu jo niin Perkuleen Pappa, et sitä lähinnä ärsytti, kun Peto ei antanut sen kerjätä ruokaa rauhassa.. Et silleen, ei oo meijän harmaista riekkumiskavereiksi Pedolle, ne on haettava kodin ulkopuolelta..

Ja siitä päästääkin tän päivän aiheeseen... Urbaanit lähtivät takaisin cityyn ja heidän jälkeen pihaan tupsahtivatkin sitten Sanna & Musti-iskä ja Katla-siskolikan koko jengi.. Oispas meillä ainakin kerran viikossa tällänen lauma koirakavereita pihassa.. Olis vähä menoa ja meininkiä. ja uskokaa tai älkää, kaikki muut oli ihan cool, paitsi nää pirkuleen pennelit.. Ihan koko ajan ei ollu ihan kauheen kirkasta, et leikkiikö ne enään.. Kaameeta älämölöä ja riekkumista.. Käytiin lenkillä metsätiellä ja sielläkin piti välillä keskustella kovaäänisesti siit, et kumpi on kumpi. Sisällä ralli jatkui ja kävi kovaääniseksi, tai sit meil on vaan huono akustiikka.. Rähinän jälkeen sit mahtuivat kuiteen samalle vesikiululle. Ihan henkimaailman vehkeitä  !! Mut oli kyl Tosi Kiva juttu, kun iskä ja sisko kävi moikkaamassa, KIITOS !! Peto oli hiukan Katlaa korkeampi, paksuusaste molemmilla suurinpiirtein sama..

Mie oon kyl ihan järkyttyny vieläkin, kun tuli nyt sit Pedosta tää "peto-puoli" esiin ihan eka kerran, mie jo luulin et siit on tulos sellanen suloinen pieni pehmopuudeli, mut nyt sit tiiän, et sitä oon saanu mitä oon hakenutkin.. Kiitos Kasvis !! Nimi oli ainakin tänään ihan kohallaan, ja Katlanhan lempinimi on sit "pienpeto".., olis kyl voinu vähä kauemmin miettiä tota nimeä, sehän ois voinu Pedon sijasta olla vaik Hissu tms.

Ja koska Kasvis kovasti odottelee kuvia, niin nyt sitten niitä ja jatketaan huomenna.. Videopätkääkin tulee tuonnempana, jos sellaisia on tänne mahdollista lisätä, asiaa on jo kysytty viisaammilta.. Kuvat ei oo ihan kauheen hyviä, kun noi otukset ei sit ihan oikeesti ollu hetkeekään paikallaan, tai sit mä en vaan osaa kameraani käyttää. Eikä oo poistettu punasia silmiäkään, mut eihän sitä nyt kaikkea. Katlan blogiin tulee kans varmaankin lähiaikoina kuvia, sieltä niitä sit näkee lisää, linkki löytyy Kasviksen kotisivuilta..

1037095.jpg

1037101.jpg

1037105.jpg

1037112.jpg

1037118.jpg

1037123.jpg

1037129.jpg

 

P.S Koiruuskavereiden lähdöstä on nyt n. kolme tuntia, ja Peto nukkuu vieläkin, pari kertaa se on potkumopoa väistäny.. Kaiketi nukkuu ku ruusunen viel huomisenkin..

P.S.S Ihan kaikki Sukulaiset ja erityisesti Sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita !!!!!