...meni ihan rauhallisesti. Oltiin ihan vaan kotona, saunottiin, syötiin ja ooteltiin pukkia.. Lahjoja tuli jälleen kerran ihan riittävästi, pojille tietenkin eniten, mut oltiin myö oltu aika kilttejä Timonkin kanssa. Petokin sai pari pakettia, se haki ne ite pukilta ja meni repimään ne auki eteiseen.. Siis oikein viisas koira.

1165910.jpg1165913.jpg

1165887.jpg1165890.jpg

1165914.jpg

 

Joulupäivänä tuli sit Sanna & Musti ja Katlan jengi...

1165896.jpg1165903.jpg1165904.jpg1165906.jpg

Sää oli sangen kenkku, mut onneksi hyvä seura korvaa pienet puutteet.. Olinpa vaan tosi onnellinen, ettei mun tarvinu laittaa koiraa autoon lenkin jälkeen.. Peto oli aivan törkynen, mut Katla oli jotain viel vähä mielenkiintosempaa, en oo vähään aikaan nähny yhtä rapasta ja kurasta koira, ja sil on viel paljo pidempi karva ku Pedolla.

Katlaan verrattuna Peto on ihan jättiläinen tai sit Katla on keijukainen, mene ja tiedä, mut kokoero on aika huomattava.     Joka tapauksessa oli tosi kiva nähä jälleen !!!!

Urbaanit tulee huomenna uuden vuoden viettoon, tänään on "rakettikauppias" tuonu meille ihan kotiin asti raketteja yms. Pitänee huomenna ottaa vähän varaslähtöä ja katella miten tuo pienin suhtautuu.. Tarhassa meteli senkun yltyy, Late muutti tänään takas ylätarhaan... Eli se on nyt yksin toisella puoliskolla ja Tane, Ranu ja Peto kolmeestaan toisella..

Ai nii.. Tuo Hemmetin Ronttiporsas teki sen taas... Käveli tyynen rauhallisesti illalla meijän kans yläkertaaan, enkä kerenny kissaa sanoa, kun se taas lorotteli patjalle, joka oli roudattu leikkimistä varten lattialle... Onneksi se oli sama ku viimeeksi.. Nyt sai kaveri kyl isot torut ja nakkasin sen kartanolle suurinpiirtein niskapers-otteella.. Nyt kyl jo vähä naurattaa, mut ei viel pari tuntia sit.. Onkohan sil joku Patjafetissi ???