Näin meillä mennään pilkille..

1204537.jpg

1204526.jpg

 

Arvatkaa kuka teki töitä tänään aamupäivällä ??? Ei nimittäin tipu lauantai karkkia, jos huone on täs kunnossa.. Jerellä on erittäin ärsyttävä tapa kipata kaikki lelupöntöt lattialle, eikä puhettakaan et ne vois sit siivota.. Tänään siivosi kyllä ja nyt on huone siisti.. hetken..

1204518.jpg

 

Koirakaveruksia.. Takana Leevi ja Snappi.. Ei oo noi kelit oikein suosinu vieläkään kuvausta..

1204510.jpg

 

Sanna ja Musti kävi eilen hakemas sitruunapantaa lainaksi. Se olikin sit tukossa, mut korjaantuneen kyllä.. Taas on kynnet kunnossa manikyyrin ansiosta ja Iskä moikattu. Pojilla oli ihmettelemistä Mustin temppujen kans, tosin se ei halunnu antaa pojille tassua, mut mulle kyllä, tais olla paremmat herkut.. Tuntuu ihan hullulle, kun se tulee pyynnöstä sivulle. Tuli ihan sellanen "WOW"- olo, jospa Petokin jonain päivänä..

Viikonvarrella on lenkkeilty Leevin ja Snapin kanssa, ilman äksidenttejä, ja eilen kerettiin pyörähtää Masallakin moikkaamas Jarrea ja Onnia.

Peto mitattu pari päivää sit ja nyt n. 5,5 kuisena se on n. 50 senttiä korkee ja painaa n. 16 kiloa. Mut vaikka se alkaa olla ihan isukin korkunen, siitä puuttuu viel se "Äijien" massa, pää ja kroppa on viel hontelo Mustiin verrattuna.

Ruokailu Pedolle järjestetään vaan kaksi kertaa päivässä, kun tuntuu, etten osaa sille antaa muuten tarpeeksi vähän, nyt saan antaa pari kertaa reilummin.. Ja alkaa vyötärölinjakin jo näkyä..