...nimittäin matkusti n. kolkyt kilsaa auton takapenkillä, ilman douppausta, eikä oksentanu kertaakaan, ei ees kuolannu !!!!!!!!!!!!

Käytiin illalla maneesilla agireeneissä. Tanen jäi kotiin, kun sillä on kupeessa vähän ikävän olinen rasvapatti ja muutenkin totesin viimekerran jälkeen, et parempi ottaa jompikumpi, ei molempia. Liekö pennun päätä viel paino eilinen, mut se sano tasan uhen kerran "hau" ja senkin Mustille tervehdykseksi. Eikä ees piippausta pahemmin kuulunu, ainoastaan silloin kun Musti ja Sanna oli radalla..

Putkea mentiin muutama kerta, myös loiva U-putki onnistui hienosti ja ihan ilman avustajaa (ollaan kotona reenattu pariin otteeseen putkea, ja ilmeisesti suuhun on riittävästä ruokaa tungettu, kun ei ollu mitään onkelmaa). Muutaman kerran hyppelehdittin sellaisia kolkytsenttiä hyppyjä ja keinukin otettiin kolme kertaa (vimppo kerta ihan kahestaan, siis kukaan ei kävelly vieressä), narussa tietenkin.

Käveltiin sit siel koirien seassa, ja ihan hyvin sain koiruuteen kontaktia. Olin oikein itekkin yllättyny, kun tuo ei riekkunu käytännössä katsoen yhtään, vaan tyyty mun seuraan !! Ehkä se viime kerta oli aika fiasko...

Mie oon kyl nyt ihan sitä mieltä, et tuo pieni lattialla reporankana makaava kaveri on ihan kauheen viksu, siis ihan oikeesti !! Tai sit Harmaat on ollu ihan tolkuttoman "tyhmiä" =))

Välillä siitä tykkää niin kovasti, et ihan kipeetä tekee.