Ystävänpäivän kunniaksi, kai, luontoäiti ilahdutti meitä kaameella tuulella ja ihan törkeen liukkailla teillä/pihoilla.. Timo oli menos hiekottamaan pihaa, kun huomas, et koiratarhan nurkalla oli menny kuusi poikki n. 3-4 metrin korkeudelta. Siinä sitten näppäränä miehenä siippa kaivo  konesahan kätösiinsä ja kaato puun.. Ainut vaan, et sepä olikin vähän eri mieltä kaatumissuunnasta, tai sitten kova tuuli vaikeutti tilannetta. No, puu päätti sit kuiteen kaatua päin koiratarhan, mun mielestä, riistohintasta verkkoa, mut onneksi keskellä tarhaa kasvaa pelastava enkeli, iso koivu. Siis kuusi vastaan koivu, koivu voitti ja kannatteli vastajaansa sen hetken, et naapurin isäntä ehti hätiin traktorin kans..

Loppu hyvin, kaikki hyvin, mut jos tähän aikaan vuodesta olis lähteny yks tarha pois käytöstä, se ois ollu fiasko !! Sit ois varmaan ollu Ranu ja Late pihalla ja "mamman murut" Peto ja Tane sisällä...

Perjantaina sit kaadettiin kolme kuivaa kuusta tuon ensimmäisen vierestä, ihan vaan kaiken varalta. Niistäkin yks meinas ruveta tokinaiseksi ja kaatua tarhan päälle, mut onneksi muutti mielensä.. Pitäähän nääs Urbaaneille olla jotain tekemistä, kun kerran meille asti tuleevat.. Tuli muuten puut karsittua.. Kiitos Urbaani !!!

1305841.jpg

1305842.jpg