Nyt ei sit Pedon kans ihan vähään aikaan mennäkkään lambeja kattomaan;

Menin eilen salkkareiden jälkeen ruokkimaan lambeja Pedon kans. Kerkesin antaa jo kolmelle kaverille muonat ja Peekin kerkes sanomaan muutaman kerran isosti Hau, kun huomasin, et jaahas, lauma oli kasvanut yhdellä asukkaalla.. Pieni oli kaiketi tullu ihan hetki ennen mun tuloa maailmaan, oli ihan märkä, eikä seissy viel jaloillaan..

Vein koiruuden heti kotiin, otin vähän evästä ja lämmintä vaatetta ja hilpasin takas. Sain onneksi paikalliselta lambiekspertiltä seuraa, kun en ollu ihan varma, mitä sieltä värkistä oli oikein tulossa.. Oli kyl sit onneksi ihan vaan jälkeiset, mut ne näytti ensalkuun ihan joltain muulta, enkä mie oikein kauheesti ymmärrä lambien värkkien päälle mitään.. Onneksi apu oli jälleen puhelisoiton päässä.. Kauhian Iso Kiitos siitä !!!!

Olin kotona joskus puol kahen maissa, kun pitihän pientä seurata, et kaikki on hyvin.. Ja kyl mie keksin aika monta huonompaakin tapaa viettää iltaa, kun istua lämpösessä lampolassa eväiden ja hyvän kirjan kans =)

Tänä aamuna kaverilla oli sit todistettavasti tissi suussa, et kaikki hyvin, onneksi äiskälambi ei oo enskertalainen, hoitaa hienosti jälkikasvuaan..

Tän näkönen kaveri siel varttu:1328460.jpg

Aika soma, vai mitä ?!?