Eilen saatiin sitte se rengaskin pulkkaan.. Nyt on kaikki esteet siis koiralle esitelty ja harmaisiin verrattuna menee vähintään MM-tasoisesti, tai sit vaan mun muisti huijaa.

Vapaana menee kaikki paitsi keinun ja Aan, kun haluun vielä niitä vähä varmistella. Rengas ei tuottanu minkäänlaisia onkelmia, läpi sujahti makkaran perässä kun vanha tekijä. Hienosti meni myös kolmen esteen sarja eli hyppy-U-putki-hyppy. Kerran otettiin Aa ja sekin meni mainiosti, joten nyt se on sit pannassa toistaiseksi.

Saa vaan ite olla ohjauksen kanssa tosi tarkkana, ei anna vielä pahasti anteeksi, et jos koiruus menee ohi, ni voi mainiosti kattoa jälleen kerran peiliin ja miettiä et miksiköhän ?? Vielä on pari kertaa jäljellä maneesilla, sit tauko ja kentälle mennään, kun sen kunto antaa myöten. Onneksi keppejä ja hyppyjäkin voi harjotella kotonakin.

Kesällä sitte ruvetaan hissukseen korottamaan esteitä maksikorkeuteen, nythän kaikki on esitelty ihan vaan minikorkeuksin, voihan se olla et hymy hyytyy mullakin viel muutaman kerran, mut se on sit ajan ongelma se...

 

Lenkkeiltiin tänään kylää ympäri ja matkan varrelle sattuu sellanen sangen mukava talo, jossa on jokunen laika tarhassa ihan tien varrella. tauno käveli muina miehinä ohi, mut Peto ei todellakaan. Haukkuminen alko jo hyvissä ajoin ja kun ois pitäny mennä ohi ni mitä tää tekeekään ?? ULVOO !!!!! En oo ennen viel tätä lajia Peen kurkusta kuullukkaan, harmaat kyl sitä harrastaa lähes päivittäin. Oli kuitee sen verran kaunista, et vois vaik vaihtaa sen kimeän räksytyksen ulvontaan, sitä sietäis tärykalvotkin huomattavasti paremmin.

Matkanteko oli muutenkin sangen hidasta paikotellen, kun Peto merkkas eeltä jonkun hiivatin ruohonkorren ja Tane tietenkin perässä. Tallaa siinä sit reippaasti ja kaloreita kuluttavasti, kun nää kaks kuseskelee jokaikiseen korteen...