Meillä kaikilla oli tänään oikein mukava kevätpäivä...

Meijän "kirkolle" on tullu sirkus. Ja koskapa mie olen käyny ihan riittävän monta kertaa eloni aikana kyseisessä paikassa ja koska Timo ei oo tällä saralla oikein kunnostautunut, niin meijän ukkokaarti meni tänään sirkukseen !!! Kovasti tykkäs kaikki kolme. Jere ja Timo oli siis ekaa kertaa, Juhan kans oon käyny muistaakseni kolme vuotta sitte, eipä se kyl ite muistanu yhtään... Mukaan tarttu sellaset valoilla varustetut ihme hilavitkuttimet ja ainakin Jeren naamasta päätellen hattaraa oli tungettu ihan kaikkialle muualle paitsi suuhun. No, pääasia, et heillä oli kivaa !!

Ja koskapa Sannalla oli kokous, eikä näin ollen päästy iskää moikkaamaan, niin sainpa sitte Ihanasta Ihmisestä + koirista oivan lenkkiseuran ja rämmittiin sit umpipöpelikössä ja mettäpoluilla puolitoista tuntia. Komeita maisemia ja hyvää seuraa, niin ihmisellä kuin koirallakin, mitä muuta sitä voi toivoa ?!?

Ainut miinus oli se, et Peto ihan oksensi, eka kerran aika pitkään aikaan, autoon. En tiiä johtuko se siitä, et ajelin ihan oikeesti aika reippaasti mutkaisia teitä vai annoinko douppinkia liian myöhään (ei kerenny ihan puoltatuntiakaan vaikuttaa), mene ja tiedä, pitää nyt kokeilla näitä uusia rakeita viel pari kertaa.. Ja onhan mulla viel jemmassa niitä eläintohtorinkin versioita, ne on varmaan muuten ihan ok, mut ne vaan estää melko kokonaan oksennusrefleksin, et jos tuo otus syö sit lenkillä jotain epämääräistä, ni lääkkeen takia se ei sitä oksenna pois.. Ei kuulosta hyvältä... Onneksi on keksitty käyttövalmis Tolu, saapi ainakin auton heti puhtaaksi.

Alkaa vaan tuntua, et Pedon matkapahoinvointi on ihan tyystin sen korvien välissä, kuolaaminen alkaa jo suurinpiirtein siinä vaiheessa kun se näkee turvavaljaat. En sit tiiä, et pitäiskö sen matkustaa ilman valjaita paksissa, koska ilman valjaita se ei oo auton kyydissä mun puolella koiraverkosta, jos kaikki johtuukin vaik niistä remeleistä?? Pitänee kokeilla eri vaihtoehtoja.. Kotimatkalla ei ees kuola valunu, se nukku istualleen etupenkillä.. Nii-i, tajusit ihan oikein, meillä ukot matkustaa ahtaasti takapenkillä, mie ja koira etupenkillä =) Eiks kuulostakkin reilulta ?!

Ai nii, kävin pikaisesti kaupassa ja vähä ihmettelin kun takas tullessa seiso joku nainen mun auton vieressä ja hymyili kovin ystävällisesti ja ehkä vähä naureskeli.. Oletin, et mulla on niin kauheen kivan näkönen koira (ainakin paikallisen autogrillin myyjät haluu jostain syystä antaa aina Pedolle muonaa, kun se on mukava tilausta tekemässä) siel autos, et sille hymyili.. Karu totuus paljastu myöhemmin, kun ilmeni et Peto ulvoo kurkku suorana autos, ilmeisesti jos mä en oo näkösällä.. Kaiketi se oli sit siel kaupan pihallakin järjestäny konsertin.. Kuvitelkaa nyt ite: farkkuastran repsikassa istuu parkki porokoira punasissa turvavaljaissa ja ulvoo kuono kohti kattoa.. Voishan tuota itelläkin hymy irrota !!