Eli täällä ollaan, on vaan ollu vähä kiirettä, kun perjantaina haettiin ruskeeta painekyllästettyä ihan vaan jokunen metri patiota varten. Mie hurahdin ja hain myös perennoja kolme kassillista.. Kaikkihan alko siitä, kun keksin, et voisin vaik kaivaa joutessani saunan eestä kukkapenkin ylös ja tehä siihen uuden. Eiks ookkin ihan tosi viisasta hakea ensin taimet, siis ennenku on ees lapiota nähny ???

No, urbaanit oli tääl viikonlopun ja aika menikin sit heijän kans. Perjantai-iltana vetästiin Pedolle makkarajälki, mut muuten se on ollu vähä ku elopellossa. Sunnuntain reeneissä ei huvittanu kaiketi kumpaakaan ja paras anti olikin sit mettälenkki Bingon & kumppaneiden kans. Kotona on kyl vähä otettu keppejä typistetyllä kahen kepin versiolla, mut eipä paljo muuta. "Odota"-käskyä harjoiteltiin muuten kans toisten koirien seassa kentällä ja pääsin ihan hyvin kiertämään  hypyn ilman et hurtta ois menny minneen, hyvä, hyvä !!!!!!!!

Nyt onkin sit ollu pää täys räkää, vaihteeksi, ja kun olo on sen sallinu, ni oon myöriny mullassa ja kaivanu pää märkänä penkin pohjaa...

Kuviakin on kamera täynnä, laitan kun ehin...