Ihmettelin iltapäivällä, kun poikien fillarit seiso tovin naapurin pellon kupeessa, eikä ukkoja näy missään. Menin sit pedon kans kattomaan, et mitä kivaa ne nyt oli keksiny, mut siel olikin naapurit perunan istutuksessa..

1552212.jpg

Loppujen lopuksi Juha istu siel istutusaparaatissa (tietenkin vasta äiskän jälkeen...) ja laitto perunoita kuppeihin. Huomaa keskittynyt ilme, oli nimittäin sananmukaisesti kieli keskellä suuta:

1552173.jpg

Poika oli ihan tohkeissaan, tunsi olonsa kaiketi kovin tärkeäksi, kun pääsi auttamaan aikuisten hommissa.. Kiitos naapureille !!!!!!!!!!

1552176.jpg

 

Pottumaalta kiidettiin sit syömään ja kaupunkiin. Jere pääs mummolaan, kaks ukkoa meni ampumaradalle ja myö Pedon kans kentälle näytelmäreeneihin.

Eipä ois kyl kannattanu pitää mitään kiirettä, tarkemmin ajateltuna ei ois pitäny mennä laisinkaan. Koira täynnä virtaa, ei riekkukaveria ees varttitunniksi missään ja tais kaverin korvatkin jäädä kotiin, ihan fiasko !!!!! Mut tulipahan käytyä, opinpahan ainakin, et mitä EN tee näytelmäaamuna. Ei, tätä koiraa ei todellakaan viedä autosta kehään vaan ennen sitä suoritetaan massiivinen koiran väsytys-operaatio, joka sisältää ainakin todella reippaan pyöräilylenkin heti aamutuimaan ja siihen sit viel mahdollisesti riekkumista esim. iskän kanssa, ja operatsuunenihan aloitetaan tavalla tai toisella kaiketi jo lauantai-iltana. Josko pysyisi sit koira käsissä ja häntäkin alhaalla... Tai voihan se olla, et mie oon ihan väsyny kaikesta uurastuksesta ja koira kuvittelee edelleen olevansa leija !!!!!!!!!!!!! Aika näyttää...

No, alkava paniikki katos kun soittelin Kattiksen immeiselle ja kyselin heidän kokemuksia eilisestä näytelmästä, joka oli siis Katlan ensimmäinen. Kiitos viel kerran Jenni, nyt saan nukuttua ens yön =D

Ehkäpä se siitä, onneksi tuo on ihan kakara, saa toivottavasti ees jotain anteeksi...