Juu-u, on terveellistä istua joskus ihan yksin autossa riittävän pitkän matkaa.. Löytyy vastauksia kysymyksiin, kun malttaa kuunnella edes hetken itseään. Eli kysymykseen "miksi?" alkaa löytyä lisää niitä vastauksia.. Tosin tänään tajuttu ei ole ajatuksena kauheen miellyttävä, mut ehkä se valoisampikin puoli asiasta mulle vielä joskus suodaan ja jos näin on ajateltu, niin kaikki tää on todellakin sen arvoista !! Sen valoisamman puolen takia kävisin tän kaiken läpi vaikka kuinka monta kertaa =D

Satuin hautausmaalle ihan sopivaan aikaan, kirkossa oli alkamassa kauneimmat joululaulut.. Ja kaunistahan se oli, urut soi upeasti !! Ja olipahan ihan mukavaa olla kerrankin "iloisessa" tilaisuudessa siinä kirkossa, tähän asti siellä on käyty vain hautajaisissa, joista viimeisimmät olisi todellakin saaneet jäädä kokematta, ne tulee mieleen aina, kun siitä ovesta sisään astuu... Menis nyt joku vaik naimisiin siellä !!

Huomenna alkaa siivousurakka, tosin ensin levitellään joulukoristeet, onpahan joskus tullu tehtyä toisinpäin ja sitte on siivottu kaikki uudestaan.. vahingoista viisastuu.. Tiistai jääkin ruokaostoksia ja ruuanlaittoa varten, sitten saa joulu mun puolesta tulla..