Tiiättekö, et nyt ruvetaan olemaan suhteellisen lähellä sitä rajaa, että marssin kauppaan ja ostan sen järkkärin. Ilman omaa läppäriä tulen kyllä vielä toistaiseksi toimeen, kun on kuitee tämä pöytämalli, mut kameran kans meinas palaa hihat tänään. Meitä siunattiin ihan jumalattoman upealla ilmalla ja tietenkin piti päästä ottamaan kuvia. Puin päälle noin puolet mun vaatteista ja varapatterit taskuun. Timo ystävällisenä siippana tuli nykimään mulle kelkan käyntiin, kun en sitä kylmänä jaksa nykiä, sitten vaan baanalle. Ajelin yksikseni ympäriinsä ihan kunnollisen tovin välillä pysähtyen ja kameran esiin kaivaen, mutta...

Onhan se nyt perkule, kun näet maisemat silmiesi edessä, kaivat kameran esiin, räpsit kuvia, menet kotiin, avaat koneen, syötät kuvat koneelle ja sitten rupeet suurin odotuksin katselemaan niitä.. Sitten tullaankin kohtaan Perkele !!! Kun ei kapasiteetti riitä, niin ei riitä.. Enkä nyt sit ole ihan varma, tarkoitanko kuvaajaa vai kameraa (jossa on siis paljonkin käsisäätö vaihtoehtoja, joita en sit osaa käyttää..), mut ihan sama, syvältä kuitenkin... Miksi ne kuvat ei ikinä näytä hyvältä koneella ??? Ihan epistä.

Laitan nyt kuitee muutaman. Laatu ei ehkä ole sitä mitä haluaisin, mut ehkä mä muistan näistä kuitenkin sen tän päivän fiiliksen. Kai se on pääasia.

Ensin muutama maisemaversio. Mä olen löytänyt Vehkalammelta yhden hyvän paikan. Siellä on hyvä nojailla näreeseen ja ihailla maisemaa, se on sellainen paikka, johon vois rakentaa mökin (siis jos lampi ei olis kaupungin maalla ja jos lampi ei olis mutapohjainen jne.). Se on mun paikka...

Siellä se on, vastarannalla.. Käytiin tässä iltana eräänä Pedon kans siellä tallailemassa, siitä jäljet..

Siinä se on... Mun näre =D

Sit ihan vaan yleisiä virityksiä..

Kun sain itseni ja kamerani takaisin kotiin, lähettiinkin lennossa "maston mäkeen", se on tossa viereisessä kylässä sellainen ihan törkee pitkä mäki, jonka päällä on linkkimasto. Nyt oli ystävällinen ihminen käynyt auraamassa sen laskukuntoon ja siellä menikin sitte aikaa, kuten aina. Meil oli eväät ja nuotiopuut mukana ja tietenkin moottorikelkka. Siellä kun kuuluu kuvioon, et lapset viedään kelkalla ylös ja sit vaan lasketaan alas. Mäki kun on just niin pitkä, et jos sellainen peruskuntoinen aikuinen kävelee sen viisikin kertaa ylös kiskoen stigaa tms. perässä, niin hattua nostan.. Ja tuleepahan kelkalle "hyötykäyttöä" =D Väkeä tulikin sitte enemmänkin, mut kyl kelkalla ja tolla lyhyemmällä narulla saa seittemän lasta ylös viel ihan kivuttomasti... "ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...", vai miten se nyt menikään ;-)

Sitten vielä pojista muutamat kuvat... Ensin Juha;

Vielä Jerekin;

Että semmonen päivä, saas nähdä millainen keli huomenna meitä odottaa, kameran patterit on ladattu...

 P.S Prinsessa soma satumaan; taikasauva valittu, samoin mun puku.. Sun ei tarvi valita kun hileen ja huulipunan väri ;-)