Eilen rupes jo vihdoin kinttu tuntumaan sille, et sukka onkin ihan kiva kaveri.. Ei hangannu tassuja enään. Siispä tänään oli lenkkeilyn vuoro. Tosin suunnitelmista poiketen silpasin sen ihan vaan koiran ja pienen punaisen kanssa, huomenna jo ehkä ihan lenkkikaverin seurassa ;-) Tänään kyllä juostiin, molemmat, ihan juoksemisen riemusta, Peto varsinkin paino menemään häntä suorana, lumi pöllyten.. Enään ei lenkille tarvi lähteä juoksemaan karkuun, vaan ihan sen takia, kun se on kivaa.

Tuolla pimeällä kylätiellä oli jälleen aikaa ajatella päivän juttuja. Aamulla kuuntelin Novaa ja hyö kyselivät naisilta jotain tyyliin " mitä miehessä pitäisi olla ?". No, sitä mietiskelin minäkin päivän mittaan ja voisinkin nyt listata vähän juttuja. Tosin en vain miehiin liittyviä, vaan ihan yleisesti kanssaeläjiin.. Siis sellaisia juttuja, mitä mä arvostan toisessa... Tärkeysjärjestyksellä ei kaiketi ole mitään väliä..

Rohkeutta, itseluottamusta, itsevarmuutta, lujuutta, suoruutta, rehellisyyttä, kykyä olla myös itselleen rehellinen, voimaa katsoa itseään peiliin, sisäistä kauneutta

-Tällä tarkoitan mm. sitä, että on oltava rohkeutta seisoa omien sanojensa ja tekojensa takana, olipa ne sitten mitä tahansa. Ja sitä, että ihmisen oltava jotain muuta ku "joo-joo, ihan miten sä rakkaani vaan haluat"-versio.

Omia mielipiteitä

-Edelleen, olipa ne mitä tahansa, niitä pitää olla, lampaat ei tässä kohdin ole jees.. Pään sisällä on oltava jotain, tuuli ei saa puhaltaa korvasta korvaan kohtaamatta mitään esteitä;-) Mä en niinkään arvosta mitään kirjaviisautta, sitä voi hankkia kuka tahansa, mut jos ihmisestä puuttuu maalaisjärki ja elämän tuoma kokemus, niin heikoilla ollaan. Toki jonkinlainen yleissivistys on ihan ok, mut niinku sanoin, sillä ei loppujen lopuksi pitkälle pötkitä.

Huumorintajua

-Tää on niitä juttuja, mitä ilman ei voi tulla toimeen, koska mun huumori on jotain niin käsittämätöntä, varsinkin vähän väsyneenä ;-)

Kädentaitoja

-Joo, ei jokaisen tarvi olla Remonttireiska tai Martta, ihan kaikki ei tee mitä haluaa vaan sen mihin pystyy, se on ihan ok, mut jonkunlaisia kädentaitoja ihmisellä pitää olla. Naisen pitää osata käyttää tarvittaessa työkaluja ja miehen pitää osata tehdä nyt sit vaikka ruokaa sen verran, et perhe pysyy hengissä. Ei oo hyvä juttu, jos immeinen on tumijumpelo =)

Kykyä tuntea

Tää on mulle toisessa ihmisessä tärkeä ominaisuus, koska mä itse kykynen sellaisiin tunteisiin, ettei mua kestä, jos on itse täysin tunneköyhä... Tai jos ei ole rohkeutta tuoda niitä tunteitaan esiin, edes itselleen...

Salaperäisyys, saavuttamattomuus (tai jotain...)

-Okei, tää on nyt vähän hullusti sanottu.. Mut ehkä mussa on niin paljon sitä "metsästäjää", et toisaalta on hienoa, et toisessa on jotain, mistä ei saa otetta, jotain, mikä pitää jännityksessä. Toisaalta hyvä juttu, toisaalta just se mikä saa hulluksi... Tätä en nyt osaa selittää, vaikka tiedän itse mitä tarkoitan.

 

Eiköhän noilla nyt pääse alkuun =D Joo, ehkä oli nyt taas vähän kärjistettyä tekstiä, koittakaa kestää... Enkä mä tarkoita, että kaikista pitäisi löytyä noi kaikki, olikin kyse vaan niistä jutuista, mitä mä toisessa ihmisessä arvostan.

Tosin on ehkä olemassa kindereitä, joista nää löytyy.. Ja siksi kinderit on kindereitä =D