Juu, eilen olikin sitten se poikien odottama reissupäivä. Juha oli ensimmäisen kerran pois koulusta, pakattiin kamat aamulla autoon ja lähettiin tänne;

Ei ehkä saa teksteistä selvää, mut Imatran kylpylä se on. Kun Serena on kuitenkin vähän parempi kesällä kuin talvella, niin tähän aikaan vuodesta on tyydyttävä vähän pienempään... Pojat tykkää kovasti ja paljon lutrata vedessä, Serena on ihan ykkös retkikohde, jos heiltä kysyy.. Eikä se kyl kovin vastenmielinen ole meille aikuisillekaan ;-)

Heti alkuun oli Jerelle kiva juttu. Rannekkeella pääsi porteista läpi ja tokihan sitä sitte piti kokeilla muutaman kerran... Vie landella kasvaneet lapset kaupunkiin ;-)

Se oli vähän yllätys, et Jerekin osaa uida !! Ei pitkälle ja etupäässä sukeltaen, mut kuitee, pääsee eteenpäin, eikä huku. Onhan meil se allas ollu pihalla kaksi kesää, ehkä siitä on jotain hyötyä ollu, hyvä niin.

Ulkona oleva allas oli kiva, samoin pieni kuuma vesi-allas, jonka veden lämpötila oli 42 astetta... Sellasen ku sais kotipihallekin.. Ja jonkun huolehtimaan siitä =)

Paikka oli siisti, ihmisiä oli vähän ja poikien ikäisille ihan sopiva paikka päiväretkeä ajatellen, ja sopivan lähellä... Ainut miinus oli se, ettei hotellin kahvilasta löytynyt Jerelle oikein mitään muuta ku karkkia, kun nimittäin pitäisi olla ihan niinkin vaativaa kun laktoositon ja gluteeniton.. No, tikkari ja limppa oli ihan jees. Ei tullu huutoa, vaik Juha saikin jätskin, kait Jere alkaa jo tottua siihen, ettei sille aina ole mitään.. Mehujätskitkin kun alkaa tulla jo korvista..

 

Kotimatkalla pysähdyttiin viel Lappeenrannassa. Ukot kävi parissa kaupassa ostoksilla, kerrankin minä pysyin niistä pois... Mut ne ostokset ei ollu se syy pysähdykseen vaan satamaan Saimaan jäälle aurattu luistelurata. Mä odotin sitä oikeestaan eniten eiliseltä päivältä ja olihan se aika kiva !! Ensimmäisen kerran pääsin luistelemaan radalle, missä ei ole seiniä ympärillä ja tilaa vähän enemmän ku kaukalossa. Alan ymmärtää retkiluistelijoita... Kolme kierrosta ja oli jo hiki...

Ei se kuitenkaan Vehkalammen jäätä hakannu, mut se onkin vähän eri juttu. Siellä tilaa on kuitenkin kokonaisen lammen verran, mut se riemu vaan loppuu yleensä aika lyhyeen, ei tarvi ku pari lumisadetta ja se on siinä... Tollanen ratasysteemi ois aika jees tässä kotikylälläkin ja riittäisi vähän kapeampikin...

 Päivä oli siis kaikinpuolin kiva, kaikki oli tyytyväisiä... Pitäisi vaan lähteä vähän useammin...