Viikonloppu jälleen ohi ja melkein maanantaikin, onneksi.

Oli kyl niin tyypillinen maanantai kuin olla ja voi, ei meinannu aamulla tulla töistä mitään, joskus ei vaan saa rytmistä kiinni mitenkään... No, puolenpäivän maissa rupes tuntumaan, et ehkä tää tästä ;-) Oliko syynä sitten reipas viikonloppu, yksi kirjan kanssa valvottu yö vai kellon siirto, en tiedä. Toivottavasti huomenna kulkee vähän paremmin =)

 

Eilen käytiin Pedon kans maneesilla ja olipahan kivat reenit. Rata oli odottamassa ja se pätkittiin osiin, lopuksi koko helahoito.

- Edessäleikkaus, vai mitä lie persjättö nyt ikinä sitten olikin, onnistu eka kerran - siis koirahan kulkee, jos ohjaaja osaa viedä ja loppujen lopuksi mä osasin !!!

- Samoin alkaa vihdoin mennä jakeluun myös ne kaksi seikkaa, että luota koiraasi - se osaa kyllä ja tekee myös just niinkuin sitä pyydetään tekemään...

- Ja jos käsi on ylhäällä, niin koira kaartaa kauemmas (ainakin teoriassa) ja jos käsi pysyy vähän alempana, koira pysyy lähempänä (siis ainakin teoriassa) - tää käsihommeli siis hypyillä...

- Kepeillä ei tarvi mennä huiskimaan käden kanssa, kuin korkeintaan ihan lopussa ja joskus harvoin muuten, Peto tietää kyllä, mitä pitäisi tehdä - eriasia sitten haluaako se just silloin tehdä niin...

- Putkeen lähettämistä voisi harjoitella enemmän - helpottaisi joskus, jos voisi koiran lähettää, eikä tarvisi saattaa kovin pitkälle.

- Mut hei, "eteen"-käsky meni läpi pari kertaa !!! Vähän oli lopussa havaittavissa pientä hiipumista - ehkä olisi itse voinut käyttää järkeään ja lyhentää reeniaikaa vähän, olisi jäänyt koiralle enemmän nälkä seuraavaa kertaa ajatellen.

- Oli muuri ja hyppy vierekkäin niin että muurille lähestyttiin suoraan edestä ja siitä sitten kaartaen vierellä olevalle hypylle, joka oli siis muurin kanssa samalla linjalla, juu nou ( siis näin ---   ---  )... Peto meni muurilta hypylle "takaa- hyp"-käskyllä, eikä mun tarvinu saatella sitä, vaan pystyin jatkamaan vähän eteenpäin... Olin onnellinen, vaikkei se onnistunutkaan ku sen pari kertaa, mut siinäkin kai on ihan riittävästi =)

No, jäi hyvä mieli.. En sitte tiedä, milloin menee jakeluun, et tuo eläin ei ole Hirvari vaan Poro ja että ne toimii aavistuksen eritavalla...

 

Juha oli eilen kylän pilkkikisoissa kuudes !!! Saaliin paino oli 234g (Timo oli kolmas, kaloja 840g...) ja on pakko mainita, että Juhan taakse jäi jokunen itseään kalastajana pitämä raavas mies ;-) Kuvia tulossa, kunhan saan ne ulos kamerasta.