moottoripyörä jne.

Jälleen se kuume on iskenyt, niinku jokaikinen kevät. Illanedellä pärähti pihaan kaksi pyörää, ihan riittävän isoja kumpikin. Tuttu pariskunta harrastaa molemmat ajamista, joten heillä on molemmilla omat pyörät ja he käyvät sillointällöin meitä ilahduttamassa.

Mä olen lievästi sanottuna heikkona kaikkiin kaksipyöräisiin, siis fillaria ja perusmopoa isompiin =) En niinkään itse haluaisi ajaa, istua vain kyydissä ja nauttia... Joskus sen tunteen saavuttaa myös talvisin kelkan kyydissä, silloin kun se "lentää", mut ei se pyörää hakkaa. Kaiketi saisinkin itseni hengiltä, jos omistaisin moisen vekottimen, mut niinku sanottu, en kaipaa ajamista, vain kyydissä istumista.

Ilta meni jälleen grillatessa ja seurustellessa vieraiden kanssa ja kaiholla katsoin, kun moottorit käynnistyivät ja pyörät katosivat peräkanaa mutkan taa.. Ehkä kymmenen vuotta olen nurissut kotona, et voitais ihan hyvin vaihtaa kelkka pyörään, mut ei niin ei. Elämä on ja kuka tykkää mistäkin...

Prinsessan raportin mukaan pääskyset on jo pääkaupunkiseudulla, joten ei mene kauaa, ennenku ne ehtii tännekin.. Ja sitten on kesä =)

Ainakin syytä olla, koska tänään jatkoin torpan kimpussa, kun kerran autokin on siivottu, ja pesin ihan vaan jokusen monta koneellista talvivaatteita yms. ja myös viikkasin ja järjestelin kaikki paikoilleen. Ihan tolkuton määrä vaatteita ja kenkiä, eikä meitä ole kuin neljä ihmistä. No, pikkuhiljaa, vielä jäi huomisellekin.. Ja kun torpan joku kaunis päivä saa kuosiin niin voi jatkaa samaa rallia ulkona. On nimittäin piha ja kukkapenkit just niin sen näköiset kun voi kuvitella niiden olevan syksyn jäljiltä, jonka siis luistin kaikista pihahommista ihan totaalisesti... Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, vai mitenköhän se nyt meni...

Petokin viihtyi kumman iloisesti tänään ihan omineenkin pihalla. Kaiketi mun päätön juokseminen ympäri torppaa hämmentää pientä poroa, kun ei oikein tiedä, pitäisikö seurata varjona kintereillä vai ei. No, annoin ystävän olla ulkona, saipahan toimittaa omaa hurjan pihavahdin virkaa ihan antaumuksella.. Kiven päällä maaten ;-)