Täällä ollaan ja ihan hengissä, edelleen... ei vaan ole jaksanut, viittiny eikä kerenny istua koneella, kun iski ihan tolkuton vimma siistiä pihaa ja just nyt noi karvakasat vie aika paljon aikaa...

Koirillakin siis kaikki ihan ok. Rina on otettu hyvin jengiin mukaan. Pedon kanssa ne on majakka ja perävaunu, niistä tuli kavereita. Rina on käynyt jo ampumaradalla, lasten juoksukisoissa, koulun pihalla, pari kertaa agilityreeneissä yms. ja onhan tässä kotonakin riittänyt tätä hulinaa... Kaikki ihan jees. Kovin tiukka täti vaan tuntuu nuoriso olevan; esim. tassujen pyyhintä aiheuttaa ihan tolkuttoman rähinän, murisee ihan tosissaan ja hymyilee koko kaluston kauneudella.. suorastaan häikäisevästi.. Saman kohtauksen voi saada aikaan esim. pannan laitto tai syliin ottaminen, toisaalta tunkee itseään syliin ja ihan lähelle.. kummallinen kapistus, mut se onkin nainen ;)

Eikä sille voi muuta kuin nauraa, ei tollasta vähän kissaa isompaa osaa oikein ottaa tosissaan, toki jokainen rähinähommeli on käsitelty loppuun asti ja toimittu asiaan kuuluvalla tavalla, mut ei sille voi kun nauraa.. Iso tuntuu ego olevan... Täytyy vaan muistaa, et Rinasta tulee jonkinverran isompi ku Peto, et onhan se tän torpan kaapinpaikka kerrottava sille jo nyt ihan kohtuullisen tarkkaan.

No, kuviakin olisi ja paljon, mut jälleen kerran kone herjaa.. Laittelen niitä, kunhan saisin ensin tyhjennettyä aparaattia edes vähän.

Hyvää Yötä ja Kauniita Unia !!!

1243460547_img-d41d8cd98f00b204e9800998e