Jep. Kamera saapui tänään.

Eli ostinpa tuossa joku aika sitten netistä digijärkkärin. Meni vaan hetki aikaa saada se...

Se on Nikonin D60, siis ihan aloittelijan perusvekotin ilman mitään hienouksia. Putkia löytyy kaksi kapaaletta, eikä kumpikaan oma =) Toinen on Nikkorin 18-70 (ihan peruskuvaukseen) ja toinen on myös Nikkorin 70-300 (ihan selkeesti luontokuvaukseen, ei ehkä maisemiin, mut niitä latoja varten ihan passeli). Ja mitäänhän en näistä sitten ymmärrä, osaan vaan katsoa putkesta numerot ;-)

Mut ihan jees, että saa kokeilla erilaisia versioita ihan rauhassa, tietääpähän mitä sitten veronpalautuksista ostaa.. Tai tiedän sen kyl oikeestaan jo nyt; Nikkorin 18-200 itsetarkentavan putken. Ihan hyvä katsokaas tietää mihin rahansa puolen vuoden päästä tunkee =D

Ehkä mä jo huomenna tajuan että toi on ihan ikioma, vielä ei oikein mene jakeluun... Nyt on vaan otettava satoja kuvia, et oppii edes vähän käyttämään. Edes automaattisäädöillä. On se niin erilainen ku pokkariversio.

Onneksi on olemassa immeinen, jolle voi laittaa ne kaikki epäonnistuneet versiot sähköpostiin ja kysyä et "mitä hittoa mä nyt tein väärin"... Ja vastauskin tulee ihan samantien. No, osaksi tän takia mullakin on Nikon =) Mut ihan oikeesti, toi värkki on syönyt ihan törkeen paljon kaikkea kivaa. Eipähän tarvi ihan äkkiä ostaa uutta, kun menee jokunen tovi, ennenku käyttää ton kapasiteettia kokonaisuudessaan =D

Kävin ottamassa heppasista melkein 80 kuvaa, joista sitten säästin n. kymmenen. Tässä paras:

1248376422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mun ja Satun mielipiteet hyvästä heppakuvasta taitaa erota melkoisesti toisistaan. No, kunhan hetken opettelen, niin sitten voipi ottaa niitä toisen mielestä hyviä... Värit on tässäkin ihan perseellään, mut pienistä ei nyt oteta.

 

Torpan ukkokööri vietti muuten viime yönsä itäisellä Suomenlahdella, Nuokoissa. Mä olin ihan yssikseni koko illan ja yön töiden jälkeen. Kuinka vastenmielistä, totaalinen herran hiljaisuus ja rauha ;-)

1248376453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vene ei ole meidän.. Meiltä löytyy paaaaljon pienenpi, jolla pääsee kyllä saareen ihan komeesti, ja toinen paaaaljon isompi, joka ei ole ajokunnossa...

 

No, nyt jeesustelemaan kameraa. Ei oikein malta sormiaan pitää erossa... Ja arvatkaapa ihan huviksenne kulkeeko se mukana työmatkoilla, jos on sopiva ilma kuvaukseen ;-)