Edelleen kiirettä pitää ihan koko rahan edestä. Päivät on yhtä hulinaa, eikä kotonakaan ehdi tehdä yhtään mitään, torppa  ja piha on kuin ydinpommin jäljiltä...

Mut kaiketi tää on sitä ihan normaalia arkea; töitä, töitä, eskaria ja koulua. Koko paketti höystettynä vielä kaikkien harrastusmenoilla... Elämä on.

Harmittaa vaan, kun torppa menee niin retuperälle, että kun sit olis edes se pieni hetki aikaa tehdä jotain kotihommia, on näky lähinnä niin lohduton, ettei tiedä mistä aloittasi ja päätyykin sitä sitten miettimään sohvalle. Mut ehkä tulevaisuudessa on aikaa, viimeistään ens vuoden puolella, pesen sitten varmaan noita ikkunoita pakkasnesteellä sun muuta mukavaa, mikä nyt jää tekemättä =)

Mut ihan pikakelaus meidän arkeen:

- Oltiin Pedon kans viime viikonloppu oman koiraseuran agilityleirillä. Valmennuksiin ei osallistuttu, kun se olis menny kuitenkin ihan pepulleen mun jännittämisen takia, ja olipa koirakin kyl jo lauantaiaamuna niin väsyneen oloinen, et ihan hyvä näin. Keskityttiin lähinnä fiilistelyyn, syömiseen ja nukkumiseen. Ja käytiinhän myö ihan vähän esteitäkin kokeilemassa lauantai-iltana, kun kukaan ei ollu kattomassa ;-)

Koiralla tuntu olevan kivaa; kaikki n. parikymmentä koiraa kun juoksenteli vapaana melkein sen pari vuorokautta. Ei mitään ihmeellisiä rähinöitä, vaan kaikki tuli ihan suht hyvin juttuun... Ainakin oli kavereita =)

- Juhasta on tullu niin pitkä poika, että kävin investoimassa uuden sängyn; 120 cm leveän runkopatjan.. Oli poika aika tyytyväisen oloinen. Eiks oo tosi reilua, että kahdeksan vuotiaalla on yksinään 120 cm leveä sänky ja myö kaksi aikuista nukutaan kahdestaan 160 senttisessä ?!? Jerekin olisi tietenkin halunnut myös uuden ja leveä, mut päästiin asiassa sopuun ja sovittiin, että sitten kun lähtee kouluun niin ehkäpä sitten... Jere kun on niin pieni mies, että mahtuu vielä ihan loistavasti lastenversioon...

- Repa haukkui viime viikolla n. parikyt minuuttia hirviä. Muut ei ole nyt lähipäivinä käyneetkään. Ilmeisesti Tane lähtee huomenna jahtiin ja siitähän se sitten alkaa, Tanen ja Laten työurakka... Saas nähdä montako hirveä niille tänä syksynä saadaan nurin.

- Pedolla on silmä- ja korvatulehdus. Peto lähti aamulla käymään mun kans kirkolla kirkolla ja päästiin ihan ilman ajanvarausta silmää näyttämään, samalla pyysin katsomaan korvatkin. Eli nyt sitten tippoja silmään ja korvaan seuraavan kymmenen päivän ajan... Toivottavasti paranee. Se saa nyt olla viikonlopun pois tarhasta, kun pennut keksi miten tarhan väliseinän saa pois ja koko tilan käyttöön. Muutenhan se olisi ihan ok, mut Tane ja Peto ei oikein tule mitenkään juttuun keskenään, Tauno kun ei laske Petoa edes juomaan ja vahtii sitä muutenkin koko ajan.. Pitänee pultata väliseinä jollain riittävän isolla kiinni.

Jaahas, vilkaisu kelloon riitti, kohtapuoliin on lähdettävä kohti Kouvolaa hakemaan äitiä meille lasten seuraksi, joku kun lähtee huomenna kohti Tallinnaa ;-)

Palataan asiaan taas jossain välissä...