Timo on koko viikonlopun joko hirvijahdissa tai töissä, joten ollaan kolmestaan poikien kanssa. Nukuin alkuviikon työrupeaman jälkeen tollaset puolitoista vuorokautta ja yöt päälle, joten ei edes väsyttänyt. Tänään uhkasi aika käydä pitkäksi, joten hetki arvottiin kaupunkia; Kotka, Kouvola vai Lappeenranta, katsottiin kelloa ja tultiin siihen tulokseen että Kotkaan pääsee nopeimmin kiitos moottoritien, joten sinne elokuviin. Mukaan lähti poikien kaverikin, joten kolmen pojan kanssa katsottiin Up - kohti korkeuksia. Ja tykättiin kaikki =)

Vaikka leffaherkkuna oli taas koko setti herkkuja, maistui lapsukaisille vielä mäkkärinkin ruuat, eli helppo päivä ruuanlaitonkin suhteen... Joskus näinkin =D

On se vaan kiva kun lapset on jo niin isoja, että niiden kanssa voi mennä ja tulla ihan huoletta, ei tarvita muuta kuin taito sulkea korvat henkisesti, niin ei pala pinna edes pitkillä automatkoilla. Meteli on hetkittäin nimittäin korvia huumaava ;-)

No, hauska päivä kuitenkin. Leffa oli minustakin oikein hyvä, ja niin liikuttava et hyvä etten itkenyt sielläkin, lastenelokuvissa...  Topia ja Tessua en suostu ihan äkkiä katsomaan kenenkään kanssa, lastenelokuvista se taitaa olla kaikkein varmin silmien kostuttaja.

Nyt pelaamaan Twisteriä ja saunaan. Huomenna vielä vapaapäivä ja tiedä mitä taas keksitään...

Hauskaa viikonloppua !!!