Piip, piip, piip, piip, piip, piip, piip ja piip, piip, piip...

Ette ikinä usko kuinka hankalaa Pedon elämä tällä hetkellä on, pelkkää piippausta, haukkumista ja ulvontaa. Levotonta häsläystä aamusta iltaan ja illasta aamuun. Mut sitähän se tekee; juoksuinen narttu tarhassa =D

Eikä Peto suinkaan ole pahin tapaus torpan koirahistoriassa; olipa joskus olemassa Rane, joka meni suurinpiirtein konkreettisesti ikkunoista ja ovista, kun hänen naiset tuoksui niiiiiiin hyvälle...

Repan elo on ihan leppoisaa, teinipiskitti ei vielä ymmärrä ihan kympillä mistä on kyse ;-), ja papat ei ymmärrä mistään mitään, leikattuja kun molemmat. Onneksi näin, olisikin ollut päänvaivaa miettiä mihin sijoittaa Peto, jos Taunosta ei olisi tullut "ruunaa".

 

Meillä muuten rustaillaan kovaa tahtia joulupukille toivelistaa. Musta oli jotenkin aika liikuttavaa, kun Juha laittoi listaansa kolme legojuttua ja Geishasuklaata ja kysyi että "äiti, onkohan tässä jo liikaa, voikohan pukilta toivoa näin paljon?". No, jos vähään tyytyy, niin saattaa jopa saada kaikki.

Jeren listalla on Pirates-legokirja, dinosauruskirja, pari legojuttua, musta ja valkoinen Bakugan-pallo, kauko-ohjattava helikopteri ja kaksi pääsiäismunaa. Siis melko vähään tämä pienempikin tyytyisi. Muutenkin ykköshittejä on tällä hetkellä dinosaurukset, niiden luurangot ja pikkulegot, muuta ei poika tarvitse ollakseen tyytyväinen.

Saatoin ehkä viime joulun aikoihin käydä syvällisen keskustelun aiheesta kuinka paljon on järkevää toivoa, periaatteella jos toivoo vähän niin saattaa saada kaikki, toisin kun jos on rastia jokaikisessä lelulehden ruudussa... Kiva huomata että jotain on jäänyt päähän, ja onhan vuoden aikana keskusteltu paljonkin aiheesta köyhät lapset, joilla ei ole yhtään ainutta lelua (ja meillä niitä on ainakin keskiverron lelukaupan verran, joten ei kiitos rojua !!).

 

Eli levottomuus uhkaa vallata talon, niin koirat kuin pojatkin. Olisipa joulu jo ohi... Vai pitäisköhän minunkin ottaa ja kirjoittaa pukille ja jäädä sitten jännittyneen levottomana odottamaan aattoilta ???

Saisikohan aikuinenkin toivoa ? Voisin toivoa vaikka Tommy Tabermanin (jonka tuotantoon olen ihan hurahtanut) runokirjaa tai.. Hmm, enpä taida kertoa, aattoiltaa odotellessa ;-)