TARVIIKO KUKAAN JÄRKKÄRIÄ ????????????

 

Olisi myynnissä se Nikonin D60:sen runko ja putkikin voisi olla kuulemma myynnissä. Myynnissä koska se on mulle tarpeeton, koska ostinpa itselleni uuden =D

Kameraa on pidetty kuin kukkaa kämmenellä ja takuutakin on voimassa ensi kesään saakka. Loistava paketti ihmiselle, jolla ei ole ennen ollut järkkäriä, opastaa ja neuvoo mitä tehdä. Helppo käyttää.

Ei vaan riittänyt mun vaatimuksiin, jotka on kyllä aika tolkuttoman korkeat. Josko tämän uuden Nikonin D80:sen kapasiteetti riittäisi. Vielä oma putki ja sitten siinä on minullekin kameraa muutamaksi vuodeksi, toivon mukaan. Ja kun nyt oppisi käyttämään tätä uutta...

 

Viikonloppukin on taas kerran takana. Urbaanit viihdyttivät meitä läsnäolollaan ja oltiin eilen illalla paikallisen metsäsätyseuran iltakekkereissä, kun mummo oli värvätty vahtimaan lapsukaisia, joita ei todellakaan niihin bileisiin mukaan oteta... Ohjelmassa syömistä, juomista, karaokea, tanssimista ja yleistä seurustelua. Toivottavasti taas ensi syksynä..

Täytyy sanoa, että nyt on pää nollattu ja ihan totaalisesti. Istuttiin vielä yöllä jatkoilla keskellä umpipimeää metsää nuotion valossa nauttien aivan mielettömän upeasta tähtitaivaasta. Tulipahan Urbaaneille taas jotain uutta ja ihmeellistä. Näin me täällä maalla.. Oli kiva ilta, koska ainakin minä viihdyn huomattavasti paremmin oman kylän ihmisten kanssa kuin ison kaupungin isossa ravintolassa. Maalla asumisessa on omat hyvät puolensa, kaikki on tuttuja =)

 

Ja taas jaksaa huomenna lähteä töihin, joskus raskas työ vaatii raskaat huvit ;-)