Päähän ottaa edelleen, mut sen unohtaa kun ei katso kuvia, joten en laita niitä tänne.

 

Pääsiäisestä ei mitään sen ihmeempää, hyvin meni ja oli ihan kivaa. Ulkoiltiin, syötiin, herkuteltiin ja kateltiin vuokrafilmejä, mihin ei kotona ole niin helposti mahdollisuutta kuin cityssä, jos ei siis tahdo ajella kirkolle johon on matkaa yhteen suuntaan se 25 km...

Peto oli vähän sen oloinen, että oliks mun pakko lähteä tänne mukaan, mut mitäs valkkas mut ??? Ja kyl sekin siitä piristyi, kun pääsi juoksemaan iltaisin vapaana ja päivällä sai olla terassilla ulkoilemassa, tosin narussa mut kuitenkin.

Luntakin oli riittävästi, ei tarvinut tänä vuonna laskea pulkalla vesilätäkköön =) Vaatteita sai kuivatella koko ajan eli märkää kuitenkin.

Parasta saattoi poikien mielestä olla se, kun ajoin Himoksen huipulle ja hyö saivat laskea mäen alas liukureilla, mä ajoin sit vaan alas vastaan.. Tiedän että se on kiellettyä, mut illalla ei ketään kiinnostanut kaksi pientä ihmistä jotka laski mäkeä, varsinkaan niitä kaikkia muita jotka tähän riemuun osallistuivat =D, ei oltu kolmestaan... Ja ehkä yksi vähän isompikin kokeili, oli aika hurjaa kyytiä...

No joo, kiva reissu.

 

Muuten arki jatkaa kulkuaan, ei mitään sen ihmeempää. Juha ollut nyt pari päivä kuumeessa ja kotona, mut nyt jo toipumaan päin. Jerellä kaikki ihan hyvin.

Jotenkin tuntuu, että Juhasta alkaa kehkeytymään iso poika; yksi päivä suusta tippu v***u, ensimmäisen kerran.. No, eihän siinä mitään. Otin ja kyselin että mitä se sana tarkoittaa ja kun toinen ei sitä tiennyt, niin selvitin. Ei luulisi tippuvan vähään aikaan ;-). Tasa-arvon nimissä on pakko ihmetellä miksi v***ua viljellään niin runsaasti (niin myös allekirjoittanut..), mut kukaan ei käytä miehisestä vastaavasta ruumiinosasta mitään vastaavaa sanaa, ihan epistä !!!

Toinen päivä sohvalta kuului kysymys "mitä se seksi oikein on?". Isälle, joten en puuttunut asiaan. Mitäköhän seuraavaksi ???

 

Lumet on sulanut jo aika hyvin ja kevät ja kesä tekee tuloaan, vaikka heinäseipäitä ei näy vieläkään ;-). Meijän pihaan neiti kevät ei kuitenkaan ole vielä ehtinyt; pelkkää mutaa ja liejua. Ihan turha nähdä untakaan mistään muista kengistä kuin kumppareista. Eilen olinkin ihan ihmeissäni kun pyörähdin cityssä, sielhän on sulaa ja kuivaa. Ehkä meilläkin vielä joku kaunis päivä, viimeistään juhannuksena..

 

Joo, kaiketi tehtävä jotain kotihommia pois alta, kun Urbaanit tulee huomenna. Tai sitten istun ja olen vaan. Joku kävi ehkä töiden jälkeen Alkon kautta ja koska se on kaiketi kevät nyt, niin tarttuipa mukaan sellanen pieni skumppapullo eli joku huitaisee tänään kokonaisen pullon skumppaa =D

Se kädessä kaikille kilistellen:

Hyvää viikonloppua !!!!

 

p.s Usva ultrattu ja penneleitä masussa, hih hih, Pedosta tulossa iskä =)