Meille on muuttanut ärrä =)

Jere on oppinut sanomaan tuon niin kauhian vaikean kirjaimen. Juhalla se asustaa vielä hetkittäin ihan jossain muualla kuin etuhampaiden takana, milloin poskissa, milloin kurkussa.. Ehkä ärrä osaa vielä Juhankin luo.

Eli lähipäivät olleet pelkkää ärrää ja deetä, muodossa ja toisessa =D

..onhan se hyvä kun lapsi osaa sanoa nimensä oikein; hyvästi "Jele", tervetuloa "Jere"...

 

 

Toinen mikä meille on muuttanut on pesis, sekin muodossa jos toisessa.

Pihalle, ulko-oven eteen on viritetty (punainen) viira ihan riittävän korkealle puihin, johon voi lyödä palloa ilman että niitä pitää etsiä pitkin näreikköä, on syöttölautasta, mailoja, kypäriä, räpylöitä ja palloja. Pallonperkuleetkin maksaa vaatimattomasti 16 euroa kappale, että kai se viira on sitten ihan hyvä, vaikkei se todellakaan esteettisesti silmiä varsinaisesti hivele..

On peliasuja, seuran t-paitaa, lippistä, tuulipuja, verkkareita, pelipaitoja lyhyellä ja pitkällä hihalla, peliasuun sopivia sukkia, juomapulloja, mailakasseja ja ties vaikka mitä. Ja yleensä melkein kaikki levällään mikä missäkin. Mailat sentään pysyvät pystyssä ja omalla paikallaan, kun länttäsin ison maitotonkan eteisen nurkkaan ja mailat sinne =D

Tänään oli Juhan joukkoeen vuoro olla Haminan joukkoeen kotipelissä pallopoikina ja hauskaa oli ollut. Pojat (joita oli ollut paikalla yli kymmenen eli suht koht koko joukkoe) oli kuulemma pelin alussa ihan nimeltä esitelty yleisölle mikä musta oli hieno juttu, ja varmasti myös pojista. Kuulemma tahtoo samaan pestiin myös seuraavaan peliin..

Huomenna sitten harjoituspeli kotikentällä, viikonloppuna meneevät kahdeksi päiväksi Lappeenrantaan pelaamaan ja ovatten ihan yötä siellä. Koko kesä tätä samaa; peliä pelin jälkeen.

Onneksi Timo on asiaan niinkin vihkiytynyt kun on, mun ei tartte. Mun tietämys kun on suht rajallista tän asian suhteen. Enkä oikein saa koppia, kun ei pysty aikuinen ihminen päättämään kumpaan käteen sen räpylän tahtoisi tunkea ja heittäminenkin on vähän niin ja näin ihan samasta syystä; kun ei pysty arpomaan että kummalla kädellä sitä palloa viskoisi ja se räpylä olisi viimeistään siinä vaiheessa just väärässä kädessä eli siinä millä sitä palloa tahtoisi heittää. Ja sitä paitsi Juha heittää palloa jo niin kovaa, että en kyllä sen kanssa kopittelisi ilman koko vartalo pehmukkeita. Mut syöttää kuulemma osaan, ehkä se sitten riittää.

Tarpeen tullen kuskaan reeneihin, mut pelejä en kato, siihen mun psyyke ei riitä. Puristaisin kuitenkin penkin reunoja rystyset valkoisina tuskanhiki selkää pitkin valuen tai sitten huutelisin ihan sopimattomuuksia vastapuolen pelaajille, tuomarin sättimistä unohtamatta, nyt kun puhutaan kuitenkin tollasista alle kymmenvuotiaista eikä aikuisista..

Jerekin käy välillä reeneissä pyörähtämässä, vaihtelevalla menestyksellä ja mielenkiinnolla tosin, mut kotipihalla hutkii palloa sekin ihan innoissaan. Kaiketi se on pääasia, ettei touhu ole liian ryppyotsaista ja että pojilla on kivaa !!!

 

...eli ihan kuulkaas pelkkää pesistä...