Tänään on ollu mielessä Karvinen monta kertaa, oikea maanantaiden maanantai... Oikee sellanen kruunujen kruunu, oli oikein mukava palata vapaiden jälkeen työn äärelle ;-)

Töissä pää täynnä räkää ja lihakset niin kipeet että yskiminen sattuu, siis olo kuin katujyrä ois ajanu päältä, mut ei se mitään, siitä selviää kyllä..

Mutta kun siihen lisätään päälle viime yö niin sit alkaa olla heikoilla (ja ei, tää ei ole se kohta kun ajatellaan likaisia navanalusjuttuja =D). Kun meidän todelliset valopäät, joita tarhasta löytyy sen neljä kappaletta ja öisin sisätiloista yksi, toinen sisätiloissa nukkuva on vielä niin himmeällä lampulla varustettu että sen kanssa voi elää, vaikka eiköhän sekin tässä ajan kanssa korjaannu, siis se lampun kirkkaus, keksi viime yönä että pihalla on SIILI !!!

Niin, ajatella, siili. Hurjaakin hurjempi, suorastaan kaikkiin petoihin verrattava siili.

On nimittäin kohtuullisen tajunnanräjäyttävä kokemus herätä puol kolmen aikaan siihen aivan h-e-l-v-e-t-i-l-l-i-s-e-e-n meteliin, mikä neljästä koirasta lähtee. Ensimmäisenä tulee mieleen lähinnä ydinpommi tai se että pihaan on eksynyt vähintään nyt mammuttilauma, mut ei kun siili...

No, sitä meteliä hetki kuunneltiin ja totesin et jaahas, pakko kai se on käydä kattomassa sitä maailmanloppua mitä tän taas aiheuttaa, kun Petokin sai jonkun kohtauksen ja hyppy ikkunoihin yms. mitä toivonkin sen tekevän puol kolmen aikaan yöllä. Otin taskulampun, laskin Pedon ulos ja pyysin sitä näyttämään mikä siellä nyt oli sen metelin arvoista.

Se juoksi ihan suoraan koiratarhan verkolle ja siinä se oli, siili perkule oli parkkeerannut piikkinsä just niin kauas verkosta ettei tyyppien tassut tavannu siihen verkon läpi. Teki mieli nakata lapiolla se otus sinne tarhaan ja sanoa "olkaa hyvä, onkin trendikästä reijittää naama ja teidän tapauksessa sitten vielä tassutkin", mut jätin tekemättä..

Takasin sänkyyn ja henkisesti korvat kiinni. Timolla sit hirtti ekana kiinni, otti ämpärin ja autonavaimet ja siili sai ihan ilmaisen kyydin toiselle puolelle kylää. Jos pysyisi siellä =)

Eikä tää nyt varsinaisena yllätyksenä tullut, samainen otus on meidän yörauhaa terrorisoinut jo parisen viikkoa olemalla missäpäin pihaa milloinkin, mut ei siitä ole tähän mennessä tarvinu meille ihan näin kovaäänisesti ilmoittaa. No, nyt on alivuokralainen häädetty.

Ja saatiinpahan tärykalvoilla hetken soiva näyte Repan äänestä, se kun peitti alleen kaikkien muut äänet. Rina kuulu siitä seuraavana, pappojen äänet tuskin ollenkaan. En yhtään ihmettele, että naapurikin tossa mainitsi heränneensä yhtenä yönä haukkumiseen.. Sotanorsusta lähtee sotanorsun kokoinen ääni =D

Ensi yö toivottavasti nukutaan, mä kun en ole muutenkaan parhaimmillani aamuisin, saati sitten huonosti nukutun yön jälkeen. Onneksi pojat ei heränny...

 

Rauhallista yötä ja kauniita unia kaikille !!! Joku kiipeää nyt yläkertaan ja vetää peiton korvien yli. Josko huomenna jälleen työstään oikeasti pitävä, motivoitunut ja pirteä oma itsensä ;-)