Joo. Pojat sai aika paljon rahaa synttärilahjaksi ja aika pitkään meillä on ollu puhetta pelihommeleista.

Aika pitkään meni ettei kumpikaan pojista edes halunnut mitään pleikkaa tms., ja nimenomaan he eivät halunneet. No, tossa kesällä Juha oli siellä Joensuussa pesisleirillä ja oli matkoilla pelannu kaverin Nintendo DS:ää vai mikä se nyt oli, joku käsikonsoli kuitenkin.. Siitä se sitten lähti lopullisesti käsistä.

Wiin ostoa on tässä jokunen kuukausi heitelty ilmaan, kun varsinkin Juha sitä tykkää pelata kylässä, liikunnallinen kun on. Sen pelireissun jälkeen Juha oli sitä mieltä että hän TAHTOO ja HALUAA peliaparaatin !!! Sitä esiteltiin netistä ja siitä puhuttiin päivittäin.

No, asiaa sitten hauduteltiin ja pähkäiltiin joka kantilta ja maanantaina ilmoitin että eiköhän myö nyt sitten lähdetä ostoksille. Koriin kasaantui sitten Wii höystettynä kaikella mahdollisella tykötarpeistuksella, jonka olemassaolosta mä en tienny mitään; ensimmäisen kerran muna opetti kanaa. Tunsin itseni kaupassa sangen vanhaksi ja tyhmäksi =D

Ajateltiin että jos ostaa Juhalle sen käsikonsolin niin sitten on ostettava Jerellekin ja sitten ne makaa jossain vierekkäin monta tuntia paikallaan ja pelaa. Nyt pojat ei makaa paikallaan vaan varsinkin Juha pelaa ihan hiki päässä.

Tää viikko on annettu lupaa pelata niin paljon kun sielu sietää, sen jälkeen kun läksyt on tehty, ensi viikolla astuu sitten jonkinlaiset rajoitukset voimaan. Minkälaiset, siitä ei ole vielä mitään havaintoa ;-)

Rauhoittelin mieltäni sillä että saavat liikuntaa ja raitista ilmaakin kun ulko-ovi on sepposen selällään aamusta yöhön saakka että Mörkö pääsee ulos halutessaan.. Tiedän; heh,heh =D

 

Eli yhdeksän vuotta selvittiin ilman pelihärveleitä... Mut onpahan jotain tekemistä pojilla sitten kun tulee syksyn sysipimeät illat ja alkutalven räntäsateet. Ja onpahan Juhalla jotain tekemistä koulun jälkeen, kun joutuu kuitenkin olemaan yksinkin koulun jälkeen, harvemmin mutta kuitenkin.

...ja sitä paitsi tässä talossa asuu yks äärimmäisen tylsä äiti, joka lopetti kaikki mahdolliset Plustv:n tarjoamat lastenkanavat. Eivät nimittäin istu enään niiden suurkuluttajat tuntitolkulla telkun edessä täysin passiivisina, Pikku Kakkonenkin on nykyään luksusta =)...