Hengissä ollaan, jotkut enemmän jotkut vähemmän...

Elämään ei mahdu juuri mitään muuta kuin työtä, työtä ja työtä. Oli toki tiedossa tämä että loppuvuosi taitaa mennä tän kaiken uuden opettelussa; ensinnäkin työtä viisi päivää viikossa ja se kaikki uusi mitä eteen on tullut. Enään ei työt tule niin pahasti kotiin kuin jossain välissä, tosin päässä jäytää jatkuvasti kaikki tekemättömät hommat mitä pitäisi ja voisi tehdä kotona, mutta kun ei vaan jaksa, sitä kun lähtee puol seittemän maissa ajelemaan ja on kotona puol kuuden ja puol seittemän välillä illalla, niin ei vaan jaksa enään... Illat menee vähän koomassa, edelleen, mut ehkä tähän tottuu.

Haasteita, vastuuta ja vaihtelevuutta lähdin hakemaan ja niitä sain. Todellakin ja ihan koko rahan edestä.

Mut päivä ja hetki kerrallaan, kyllä tästä henkiin jää ja se mikä ei tapa, vahvistaa. Vai miten se nyt menikään?!?

 

Pojilla päivät menee koulussa ja sen jälkeen sitä ihan normaalia. Juha käy liikkakerhossa ja näytelmäkerhossa, Jere kuvataidekoulussa. Pesisharkat jatkuu ens viikon puolella.

Hirvijahdissa Juha on käynyt sitkeesti Tiomon kanssa, suolistanutkin jo kolme hirveä... Kovin tuntuu olevan mieleistä.

 

Koirat on käyneet kans mettässä, on ammuttu hirvi jos toinenkin niille. Varsinkin Rinalle. Kaikki ihan hyvin. Kokeissa ei ole käytetty.

Peto ja Mörkö jatkaa arkea ihan ennallaan. Viikot niillä menee tarhassa, illat sisällä. Joskus jaksaa lähteä illalla/yön pimeydessä lenkille, joskus taas ei. Ainakin viikonloppuisin on ollut hyvä yritys samoilla pitkin metsiä, on Peto ollut hirvijahdissakin parina päivänä kävelemässä mun kanssa. Möröstä on tullut melko iso tyyppi jo, mahtuu kuitee viel ihan hyvin syliinkin. siinä missä Peto on ihan puhtaasti mun koira, seuraa perässä mihin tahansa, ei Mörkö ole kenenkään koira; lonely rider... Lähtee kyllä Timonkin kanssa metsään, ja varmaan kenen kanssa tahansa, mut ei siis ole kenenkään koira. Viihtyy omineen, eikä tule hakemaan rapsutuksia. Tuntuu olevan hyvin itsenäinen kaveri, joka kääntyy ilmassa 360 astetta ja juoksee Kovaa :)

 

Mut joo, kuvia olisi ja juttua muutenkin, yritän jossain välissä tehdä asialle jotain..