Meinas ihan unohtua arvostelu..

Tuomarina oli Tapio Kakko ja Mörököllihän oli siis pentuluokassa, kun on vielä niin pieni :)

"Kokonaiskuvaltaan hyvä uros, joka saisi olla vankempi raajaluustoltaan. Kevyt hieman lyhyehkö pää. Hieman laskeva kuono. Vaaleat silmät. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä ja takaa. Korkealle kiinnittynyt häntä. Hyvä turkki. Hieman pysty olkavarsi. Lyhyt lantio. Liikkuu edestä hieman korkein askelin, takaa riittävällä askelmitalla. Hieman länkisäärinen. Voisi esiintyä hieman varmemmin ja nauttia enemmän näyttelytilanteesta."

Että silleen. Olihan sillä hyvä turkki...

Pakostakin tulee mieleen, että mulla taitaa olla kaksi kappaletta papereiden mukaan puhdasrotuisia lapinporokoiria, jotka eivät tosin täytä yhtäkään porokoiran rotumääritelmän kohtaa, ei kumpikaan :D No, en vaivu epätoivoon, en minä ole mitään näyttelykoiria etsinytkään, vaan ystäviä ja sen määritelmän molemmat täyttää oikein loistavasti!

Näyttelyyn lähdin lähinnä seuran takia ja matkat olikin oikein mukavia :), eihän koiranäyttelyyn voi mennä ilman koiraa, joten siksi mörkö oli mukana.. Peto olisi saanut vielä mielenkiintoisemman arvostelun, joten siksi se jäi kotiin..

"...Voisi esiintyä hieman varmemmin ja nauttia enemmän näyttelytilanteesta.." tuli siitä kun toista vähän jännitti koko tilanne, kun ei sitä ole pahemmin kiikutettu mihinkään oman kylän ulkopuolelle, kun se oksentaa sisuskalutkin pihalle jokaikinen kerta ja siksi, kun sillä taisi olla kehässä suunnaton tarve tyhjentää suolistonsa, mitä ei tietenkään voi mitenkään tehdä narussa. Paitsi ihan äärimmäisen suuressa hädässä, mikä iski sitten kehän jälkeen...

No, käyty on ja toistekin mennään sitten kun Mörkö on kasvanut isoksi :)