Mikä kumma vaateteollisuutta oikein vaivaa?? Mua niin ottaa aivoon, prk..

Joo, meni tästä päivästä osa kaupoissa pyörien, vaatteitakin katsellen. Niitä vaatteita löysin mitä etsinkin, ja vieläpä helposti, mut sitten kun pitäisi ostaa niiden vaatteiden alle vaatteita niin siinä kohtaa tulee ahdistus. Ja jos valotan sen verran että en ostanut toppa- tai muutakaan ulkoilupukua, niin jokainen ymmärtää että ahdistus iskee alusvaatteiden kohdalla.

Ja nimenomaan rintsikoiden. Kun mikä kumma siinä oikein on että kaupat on pullollaan toinen toistaan kauniinpia rintaliivejä, mutta niistä 99 prosenttia on topattu tai sitten topattu tuplasti? Ei hemmetti, onko tää maa täynnä naisia joiden kuppikoko on AA? Vai mistä tää johtuu? Ainakin tänään jäi sellainen fiilis et kaarituelliset toppaamattomat tai edes niukasti topatut liivit on mahdoton yhtälö... No, löysin toki parit, mut nekin etsimisen takana.

Tasan ei käy onnenlahjat, perhana. Kun en minä pidä itseäni minään povipommina, kaukana siitä, mut miksi minä en kuitenkaan löydä tyyliin H&M:ltä jotain kivoja snoopy-aiheisia alusvaatteita? Niin ois kivat ;)

No, ehkä tyydyn kohtalooni, pääasia et paidan alla on jotain muuta ku puuterinväriset neljällä hakasella ja viisi senttiä leveillä olkaimilla varustetut "mummoversiot" :D Kaikella kunnioituksella sellaisia käyttäville, mut ei vaan oo mun juttu...