Vieraiden kans ollaan touhuiltu koko päivä, eli ei mitään uutta auringon alla... Peto lenkkeili ihan vaan omalla pihalla poikien ja mummon kans. Jädeautolla sentään käytiin, Peto ei kyl saanu sielt mitään... Pitäis ehottaa niille, et ottaisivat vaik possunkorvat listoille..

Tähän saumaan voisinkin vaik listata vähä asioita, mitä Peto jo osaa:

"ISTU", "ANNA TASSU", "OLE HYVÄ" eli odottaa istuen ruokaa ihan pienen hetken eli kunnes saa tämän  luvan, "EI TULE" -jota tarvitaan silloin kun se jää tarhaan, "TULE" -joskus tää kyl on vähä vaikee, "EI" -esim. pöllytä kissoja tai ota poikien leluja jne. Ulos tää kaveri pyytää (ainakin joskus) istumalla kauniisti oven edessä..

Eli mitään hienoa ei olla viel opeteltu, kaikki aikanaan. Ja niinkuin olenkin jo kertonut, Pedon ja mun juttu on agility, tokihan siinäkin pitää olla perustottelevaisuus hanskassa. Ja kun ei ymmärrä oikein muista lajeista, niin ainakin täl hetkellä tähtäimessä on ihan vaan agi.

Vieraiden mielestä Peto on tosi rauhallinen penneli, ei oo tullu viikonlopun aikana yhtään pömäriä.. Ja onhan toi sellanen petollisen rauhallinen, tuntuu välillä et mikään ei hetkauta suuntaan tai toiseen.. Sen touhuilut on sellasia salamyhkäisiä, nytkin se taitaa olla vessassa rullan kimpussa...