Joo, meil on ollu jälleen vauhtiviikonloppu.

Viime tiistaina tipahti postilootaan kirje, jossa serkkupoika kihlatunsa kanssa toivotti tervetulleeksi hääkahville... Tuli vähän yllätyksenä =) Oli toki tiedossa, että häät tulee, mut luultiin, että vasta syksyllä... Ylläriä siis kerrakseen.

Vielä kerran: Onnea molemmille ja Johanna; Tervetuloa sukuun ;-)

Eilinen päivä meni siis Kouvolassa. Koska tuore aviopari omistaa kissoja, ja koska Juha on niille suhteellisen allerginen, pääsi pojat mummolaan. Ja luulenpa, että kaikki, kissoja unohtamatta, oli tähän ratkaisuun kovin tyytyväisiä. Oli kiva nähdä sukulaisia, varsinkin tätä uusinta, ihan ajan kanssa, ilman ainaista kiirettä. Ja kun mummolaankin mentiin Prisman legohyllyn kautta, oli sielläkin kovin rauhallista..

Meillä kun on uutena juttuna uudet Power Miners-legot. Ja sen verran ne on nyt in, että pojat pisti omia rahojaan likoon ja nyt meil on sit koko sarja.. Suurimman Juha tinkasi meiltä synttärilahjaksi, ja ne synttärithän on siis heinäkuussa.. Toivottavasti "kristallinkerääjä" on in viel silloinkin... Poikien pyynnöstä laitan näistä uusista värkeistä kuvan huomenna.

Tänään kello herätti vielä aikaisemmin kun työaamuina. Pakkauduttiin autoon, vietiin Jere toiseen mummolaan ja ajeltiin Kotkaan Juhan pesisturneeseen...

Poika kävi koko viime kesän kylän koulun kentällä järjestetyssä HP:n pesiskoulussa ja siitä se sitten jatkui talven sisäharkoilla. Kylältä siellä käy myös kaksi muuta poikaa, joten kaveritkin oli valmiina. Timo on harrastuksessa ollut koko ajan tiiviisti mukana ja hyvä niin, kiva kun on joku "oma ihminen" kattomassa perään. Minä en ole pahemmin tähän puuttunut, kun omat pesistaidot on sitä luokkaa, että Juha suurinpiirtein nauraa mulle. Enkä kyl sen kans syöttelis muutenkaan, kun iskä on opettanut pojan heittämään palloa sen verran kovaa, et mun räpyläkädellä tarttis äksidenttien välttämiseksi umpikypärän tai jotain...

No, tänään oli siis ekat pelit. Ja täytyy sanoa, et kyl oli jännää.. En ois ikinä uskonu, miten paljon siihen eläytyy ja miten paljon toisten puolesta jännittää, kun mukana on oma lapsi, oli ihan oikeesti kivaa olla siellä. Täytyy vaan toivoa, ettei Jere rupee ikinä harrastamaan mitään missä kilpaillaan, koska siinä vaiheessa äiskän hermot olis riekaleina ;-) Ei ymmärrä, miten Timo voi olla siel niin cool... Mut mun päähän ei tahdo kestää oikein mitään kisaamista (osaksi sen takia ei Pedon kans ole pidetty mitään kiirettä) ja lapsen kisojen kattominen on melkein viel pahempaa ku itse osallistuminen...

Käytiin viel Mäkkärin kautta kotimatkalla, eikä päästy moottoritietä kovin pitkälle, ennenku urhea pelaaja oli umpiunessa, taisi olla vähän rankka päivä kaikille ;-)

ohjeita kuuntelemassa.. vaan kuinkakohan paljo jäi korvien väliin ??

"apukoutsi" =D

Et semmonen viikonloppu.. 

Ai niin, kuis moni teistä on käynyt Mäkkärissä Ainotossut jalassa ??? Mä nimittäin kävin tänään...

En kyl ihan huvikseni kävele talvella pompulatossuissa, mut tänäaamuna ei muita kenkiä tarvinu jalkaan laittaa. En kelmuttanut kinttua eilen, laitoin vaan Paljon rasvaa ja sukan yöksi ja nahka ehti tietenkin kuivahtaa vähän, lyhyistä unista huolimatta. Ei ollu aamulla paljon vaihtoehtoja, Ainot oli tasan ne ainoat, varvastossujen lisäksi, jotka ei hangannu epämiellyttävästi... Ja sen samaisen syyn takia jäi agireenit tänään väliin, ei oikein iskenyt ajatus juoksennella maneesissa Ainot kintuissa... Reiskat ois viel menetelly, mut Timon omat on vaan sen neljä numeroa liian isot, enkä oo viel saanut hommattua niitä omia vaaleanpunaisia ;-)