Jep, ei kiinnostusta tänäänkään. Alkaa mennä jo toivo tän asian suhteen. Ja huono on toista pakottaa, kun ei koe tarvetta hypätä niin ei koe. Huomenna yritys jatkuu... Eikä tässä mitään, Ullaa ja Usvaa on ihan kiva nähdä =)

 

Kotihommat tehty, koirat tyytyväisiä, torppa lämmin; taidan kaivaa jonkun kirjan käteen ja lukea. Brune tulee kuitee kainaloon, joten sehän sitten vaan maksimoi nautinnon.. Kyllä elämä hymyilee =D

Mustat siis edelleen hengissä. Tosin tänään hiipi ihan pieni epäilys mieleen Carloksen vatsan toiminnasta, luu luut kun aiheuttaa mukavia lieveilmiöitä varsinkin tuollaiselle melko täydellisessä liikuntakiellossa olevalle koiralle.

Otin ja soitin leikanneelle eläinlääkäriasemalle ja utelin että mites tehdään; lisätäänkö liikuntaa vai kuinkas paljon tuon kokoiselle kaverille sitä parafiiniöljyä oikein annettiinkaan... Onneksi lääkekaappi on melko hyvin varusteltu varsinkin koirien suhteen, apteekkiin kun on matkaa se palttiarallaa 25 kilsaa. Niin että öljyä kitusiin nyt muutaman kerran ja katotaan sitten.

Enkä ole puljannu koirien kanssa sitä kolmeatoista vuotta, en. Oikein järjen riemuvoitto antaa tuon kaverin jyystää sydämensä kyllyydestä luuydintä. Ihan hemmetin viisasta !!! Katotaan nyt huomenna kuinka paljon tulee pihalle sitä mitä kurkusta on sisään menny ja minkälaisella koostumuksella, sitten paljon viisaampi. Ja tarpeen niin vielä vaatiessa on lääkekaappi toki syönyt tällä hetkellä koirille sopivia peräruiskeitakin, ihan vaan kaiken varalta... Eikä tästä aja elukkalekuriin ku tunnin, siis jos hätä tulee.

Kävin tänään kirkolla hoitelemassa pari pikku juttua. Pyörähdin myös paikallisessa eläinkaupassa hakemassa herkkuja omille ja vieraille. Ja koska Ceellä on vähän tiukka ruokavaliokin, niin sille halusin sitten hirvennahkapuruluun. Ja myös sain; hintaa vaivaiset 7,90 euroa, eikä se ole edes mitenkään koolla pilattu !!! Voi tsiisus... Yhden ostin ja ihan tasan varmasti katson, ettei sitä edes haista kukaan muu ku Carlos, ihan rahastuksen makua.

Olipahan vaan mukava ajella Pedon kanssa ihan kahdestaan, käytiin samalla reissulla moikkaamassa Usvaa.. Pieni hetken loma kotisirkuksesta. Bruno pärjäsi ihan hyvin tarhassa ja Carlos häkissä.

 

Ukot oli käyny sillä aikaa pilkillä ja taas oli tullu hyvät saalikset, Jere oli tänäänkin saanu eniten fisuja. Sovittiin nyt poikien kanssa, et koska Miukkis ja Maukkis on vähä ronkeleita eikä syö kalaa, niin tästä eteenpäin kalat jätetään jäälle luonnon eläimille evääksi. niillä kun on muutenkin vähä vaikeaa talvella sitä muonaa löytää.. Eikä tartte sit miettiä kotipihalla et vetääkö ne kalat kitusiinsa koirat vai koirat.

Kissoista tuli mieleen, et eilen ne tuli jo ihan normaalisti rapuille syömään, tähän asti ne on vähä kattonu mustia vieraaksi. Eivät tosin jääneet syömään kun lauman kans ovesta ulos mentiin, vaan sinkosivat torpan eteisen välikatolle, kun lunta on räystään alla nyt niin paljon et sinne pääsevät kiipeemään. Mustat ei sanoneet juuri mitään, kattovat vaan vähä hölmönä et mitä noi oli ?? Pedon kanssahan ne einestää ihan sujuvasti, tosin Pedon ruokakiululle ei ole mitään asiaa, mut toisinpäin homma kyl pelaa =)

 

Toi Cee on muuten ihan piristyspaketti, varsin hupaisa tyyppi. Selkeä bravuuri on se kun sitä kutsuu nimeltä tai varsinkin jos sitä toruu jostain luvattomasta toiminnasta; liike pysähtyy täysin, pieni hetki ihan paikallaan, aivot raksuttaa, katse kääntyy ja naamalla ilme "ai mää vai?". Siis niin huvittavaa ettei voi muuta ku nauraa, pitäisi ehdottomasti saada videolle =D

Jaahas, nyt sen kirjan pariin. Suklaata vaan unohdin ostaa, se ois selkeesti ollu viel se illan kruunu =)