Sunnuntaina käytiin jälleen maneesilla. Uutena esteenä otettiin vaan muuri. Vanhoina otettiin puomia, keppejä, hyppyjä ja putkea. Kaikki Pee meni hienosti vapaana, valjaat päällä, saapi niistä kii jos tarvis tulee..

Puomin ylöstulo kontakti tuntuu olevan mulle uus "ongelma". Näytti vähä sille, et tää kaveri sinkoaa helposti siitä yli, joten pitää olla sen kans nyt tarkkana, ettei tuu toista kontaktivammaista koiraa. Puomi ainakin menee siis vauhdilla...

Ritun kans oli sellasta, et kun meni kisoihin, ni pysty osan virhepisteitä laskemaan radalla olevien kontaktiesteiden mukaan. Tanen kans viisastuin ja sen kans ei sit ollu minkäänlaisia onkelmia siinä suhteessa.

Kepitkin tuotti vähä ongelmaa, mut se on vaan harjotuksen puutetta, joka korjaantunee kyllä. Pitänee itekkin suorittaa kylmäharjoittelua, kun en oo ite tottonu menemään keppien "väärällä" puolella.. Eli väärän puolen ohjaus on näinollen vähä kökköä. Ei muuta kun kepit pihaan pystyyn, ne on vaan vähä tupannu kaatumaan ja katoamaan sitä mukaa kun mie niitä sinne virittelen, josko nyt jo saisivat olla rauhassa.. Mikä lie niihin ain iskeekin ?!? Myyrä tai Jere kaiketi.