Ja aamulla töihin, ja ihan oikeesti pirteänä =D

Enkä huijaa nyt ollenkaan, mun piti nimittäin mennä Tallinnaan saakka, että pääsin ajoissa nukkumaan... Kun se on vähän silleen että kun viikolla tekee pitkiä päiviä tai on muuten vaan hulinaa, jää yönet väkistenkin vähälle, ainakin ihmisellä joka vaatii paljon yksinoloa. Joten viikonloput on pyhitetty nukkumiseen, tai ainakin yhdet päiväunet on sallittu... Niinpä sitten eilenkin, kun ensin vedettiin kolmen ruokalajin illallinen riittävän myöhään, oli ihan kiva lähteä ajoissa nukkumaan; olin kuulkaas jo puol 12 täydessä unessa =)

No, eilinen meni kyllä uuden kaupungin puolella kierrellen ja kaarrellen jalat kipeiksi ja vähän suurpiirteisellä syömisellä ja juomisella, väsyneenäkin eli ei ihme, että vähän väsytti.

Tämä päivä menikin sitten vanhan kaupungin taikamaailmassa... Kävelin pitkin kujia, kävin kivoissa pienissä liikkeissä ja torniinkin kipesin. Ihailin maisemia ja katselin ihmisiä. Oli kiva päivä. Ja tottakai painavamman järkkärin kotiin jättäminen kostautui kauniilla ilmalla, mut oli kuitenkin vanha kamara kaulassa keikkumassa, laitan kuvia tuonnempana. Löysin sen Tallinnan, jota lähdin katsomaan..

Mut kaikenkaikkiaan ihan kiva reissu. Sain olla yksin; tehdä mitä halusin, mennä mihin halusin. Ihan kaikki ei mun kanssa kyllä lähtisikään mihinkään oman kylän ulkopuolelle, kun mulla on aina tapana kadota omille teilleni. Mikään ei ärsytä sen enempää kuin matkaseura, joka odottaa sitä seuranpitoa, ei onnistu mun kanssa. Tai ehkä on pari kolme joiden seurasta nauttisin ja joiden kanssa ihan oikeasti viihtyisin, mutta hekin vain sen takia, että tietäisin nauttivani heidän kanssaan samoista asioista. Heistä kukaan ei olisi humalassa tai hinkuisi ison ostoskeskuksen ylihintaisiin putiikkeihin jne., heidän kanssaan voisin päästää mielikuvitukseni valloilleen ja tehdä arjestakin suuren seikkailun, puhumattakaan nyt esim. Tallinnan vanhasta kaupungista, joka on aika jees.

No, onneksi näitä reissuja on harvoin, ei pääse kyllästymään ja oman tähtitaivaan alla viihdyn paljon paremmin...

Nähtäväksi jää, mitä pojat sanoo tuliaisista: Juha pyysi vain ja ainoastaan Geisha-suklaata ja sitä ostin niin ison lootan kun löysin ja vähän muutakin karkkia, Jere pyysi puisia leluja ja löysinkin muutaman pienen puisen eläimen ja tietty ihan vähän karkkiakin... Itselleni löysin vaikka mitä pientä. Enkä unohtanut edes Timoa, en. Ostin kaksi litraa olutta, litran pulloissa... Josko yksi olut riittäisi ;-)