Kohina vaan käy kun pää tyhjenee!!! Aloinkin olla jo vähän huolissani kun tuntui ettei mikään tehoa tällä hetkellä, ettei pää nollaudu ei sitten millään.

Vaan nyt on tyhjääkin tyhjempi =)

Tällä kertaa siihen tarvittiin koirat; Peto, Mörkö ja Bruno. Ja niiden loputon elämisen ilo ja huolettomuus. Niiden mieletön energia ja sen näkeminen konkreettisesti; mikä vauhti oli eilenkin kun kävelin niiden kanssa pitkin metsätietä ja aakeita, laakeita puituja peltoja..

 

Töissä on nyt taustatyöt minun osaltani tehty, ei kokonaan mutta siihen pisteeseen, että työt työt voi alkaa maanantaina, siis ne työt mitä varten paikkaa vaihdoin. Pikkuhiljaa sitten teen sen kaiken mitä pää loputtomasti valmiiksi työstää, niillä hommilla ei vaan ole kiire, ehtii tehdä pikkuhiljaa. Sitä mukaa kun aikaa on.

Ja tänään totesin että kun näköjään viime viikostakin henkiin jäin, niin nyt ei ihan äkkiä tule mitään mistä en henkiin jäisi. Vähän alko jo tuntumaan perjantaina ruokiksen jälkeen että kuolema tulee, mut tässä sitä vaan ollaan =D Hyvä näin, tuleepahan omat rajat tutuiksi, oppii itse tietämään mihin rahkeet piisaa.

Viikot tehdään ihan silleen aikuisten oikeasti töitä ja viikonloput sitten nollataan ja huilitaan, niinhän tää varmaan tulee olemaan. Onneksi tuo kuningas alkoholi ei oo mun juttu, nyt voisi olla potenttiaalia sortua tuurijuopoksi, putket ajoittuen viikonlopuille ;-). Raskas työ vaatii raskaat huvit... Mulle riittää hiljaisuus ja rauha. Ei ole yhtään ikävä sosiaalista kanssakäymistä kenenkään kanssa vapaa-ajalla, ei vaan jaksa. Paljon helpompaa vaan olla kuin seurustella ihmisten kanssa, siitä saa töissä ihan tarpeekseen...

 

Mut joo, nyt tää tyhjänuppi vie koirat vielä pikavisiitille ulos, Mörkö tarhaan Repan kaveriksi (pahuksen penneli on valvottanut mua nyt kaksi yötä, kolmennen meinaan nyt nukkua enkä suostu kuuntelemaan vinkuleluja tms.! Palaa häkkiin ja normiarkeen, kun Bruno kotiutuu ja nukun taas omassa sängyssä) ja valot pois. Brune on nyt tosiaan nukkunut kaksi yötä kokonaan mun jaloissa, ette usko miten niin pieni asia voi rauhoittaa mieltä...

Koiran läheisyys ja lämpö, pää jalan päällä ja syvä, pehmeä huokaus ennen nukahtamista. Mitä muuta voisi enään toivoa?

 

Hyvää yötä,

kauniita unia ja oman kullan kuvia.

Juuri Sinulle,

nuku hyvin!