No niin, ollaan kiltisti huilailtu pari päivää ja tänään sit olikin touhua..

Ihan ekaks, näin tänään eka kerran, kun Peto nosti kinttuaan puuta vasten !! Voi Jessus, eikä se oo ku pikkasen päälle 5 kk, Ranulta rupes kinttu nousemaan muistaakseni vasta 9 kuisena.. Yläkaluston maitokulmurit on lähteneet eilisillan ja tän aamun välillä.. Kerkesin jo Sannallekkin ihmetellä, et oonkohan mie tyhmä vai onkohan tuolla otuksella jotain ylimääräistä suussa.. Joo-o, ei niitä turrimurrien suita oo ihmetelty ku tollaset 10 vuotta, mut tänä aamuna oli reiät kulmurien vieressä. Näyttää muuten hienolta tuollainen ihan uutukainen purukalusto, kun sitä vertaa esim. Tanen ehkä hieman kulahtaneeseen kalustoon.

Päivällä Timo meinas käydä ihan vaan pikasesti vilkasemassa löytyiskö talon läheltä pupujusseja, mut se saikin sit sellasen revohkan mukaan, et ihme jos pöpeliköstä olis jotain elävää löytyny.. Jahtiseurueeseen kuului: Timo (ihan oikee haulikko), Juha (puinen haulikko), Jere (leikkipistooli kädessä), Mauku ja Peto, joka livisti kans remmiin mukaan, kun meinas kai et joutuu raasuparka autoon, kun sitä pihalla varustelin iltaa varten.. Oli nimittäin naurussa pitelemistä, kun tää remmi tuli takas pihalle, Mauku nauku koko matkan, ja viel niin kovaa, et mie tallailin ympäri pihaa, ja ihmettilin et onks kisuli jääny jonneen oven taa jemmaan..

Illalla pakkasin Pedon ja Tanen sit biiliin ja lähettiin maneesille reeneihin. Tai ei ne nyt ihan oikeet reenit olleet, kun oltiin siel kaikki samaan aikaan, lähinnä esteiden roudausta ja siihen päälle sit vähän jotain kevyttä hyppelyä, ja hyvä niin, koskapa Tauno on nähny esteet viimeeks kaiketi Santalahdessa viime keväänä, mulla taisi silloin mennä hernepussin sisältö suhteellisen syvälle :DD No, nyt ollaan jälleen ruodussa, ja ihan hyvin meni, vaik jo meinasin, ettei myö kumpikaan osata enään mitään.. Kummallinen voima niillä mässyillä vaan (koiraan) on. Ja mikä tärkeintä, oli kivaa lähteä !!!

Peto oli vähä kuula sekasin, kun oli sille uus paikka ja kaamee määrä vieraita koiria, mut yllättävän hyvin se kesti kuosissa, aattelin et näinköhän se louskuttaa koko ajan siel, mut ei tullu ku muutaman kerran räksytystä. Tanehan on reeneissä/kisoissa 99 % ajasta täysin hiljaa, se ei itestään pahemmin meteliä pidä, ja kun siihen oon niin tottunu, ni sitä sit kaiketi oottaa Pedoltakin, varsinkin kun sille ei oo vieläkään siunaantunu kauheen miellyttävää ääntä..  Musti ei oikein ollu kauheen ilahtunu pennelin näkemisestä, varsinkaan kun tuo penneli ei osoittanu minkäänlaista kunnioitusta Iskää kohtaan.. Suoraan vaan kimppuun... Voi Mustia, se ei viel tiiä, et se joutuu näkemään jälkikasvua joka viikko..

Maneesille suunnataan siis joka sunnuntai, mikäli Timolle ei satu iltavuoroa, ain maaliskuun loppuun asti. Eiköhän Pedolle jotain jää mieleen, nimittäin alkeiskurssi alkaa sit keväällä, kunhan kenttä on käyttökunnossa..

1191281.jpg 

1191292.jpg

 

Sannan ja Mustin menoa..

1191289.jpg

P.S Tiiättekö mitä jäätee on Jeren (4,5 v.) mielestä ?? No, tietenkin "kahvimehua"...