Jälleen tälläinen ratkiriemukas hieno ulkoilupäivä.. Vettä, räntää ja piha + kaikki tiet peilijäässä, nyt iltayöstä on kyl sit maa valkea, saas nähä mistä ojasta löydän itteni ja auton huomenna.. Et ollaanpa oltu jälleen ihan vaan täs kotosalla, kun pihalla ei voi liikkua muualla ku nurmikolla. Peto kyl pääsee ihan kevyesti kyntöpellollakin, mut mua ei huvita.

Ja meni töiden jälkeen valoisa aika Timon neronleimauksen; rasvamontun tyhjentämiseen uppopumpulla.. Siis meiltähän löytyy sellanen törkeen kokonen lätäkkö pihanperältä, joka on kyllä kaivettu, mut se rakentaminen jäi sit siihen, koskapa sinne tuli, yllätys, yllätys, vettä.. Nyt se on sitte poikien paratiisi, tänäänkin ne kerkes sinne sillä aikaa, ku kävelin koiratarhalle laskemaan Pedon vapaaksi, eli noin puolessa minuutissa. Ja olivat ottaneet viel kumpikin oman lumikolansa sinne ja sit ne siel kolasivat vettä, jota oli kertyny jään päälle.. No, täs vaihees on pakko kysyä, et onko joku unohtanu, miten kivaa tollasessa vesiparatiisissa on rypeä ?? Mie en.. Siispä kattelin touhua reunalta arvaten kyllä miten siinä kävisi, eikä menny kauaa, ku Jere oli kainaloitaan myöten märkä, ku saapas vähä lipes.. Sit vaan sisälle, vaatteet pois ja kuumaan kylpyyn, oli ainakin iloisia lapsia. Ja kerrankin sain miekin pidettyä suuni kii, enkä huutanu niinku ois voinu kuvitella, jospa nyt sit vaik muistaisivat, et se vesi on aika kylmää.. Tosin nyt on lätäkkö kyl sit tyhjä, ja sellasena pysyy.

1088975.jpg

1088977.jpg

Illalla olikin sit virtaa vaik muille jakaa ja Jere innostu riehumaan Pedon kans ihan urakalla. Leikki loppu kyl sit samantien, ku Peto alko olla sitä mieltä et lanneliiketta voi harjotella Jereen, kaikkea muuta kyl voi tehä, mut ei purra eikä nylkyttää ihmisiä, ainakaan pieniä..

Ja ettei olis aina vaan Pedosta kuvia, niin välillä myös miukuistakin. Pari iltaa sit otettu, kun tulivat syömään kaikki kolme..

1088973.jpg