on hieno asia !!!! Ja mulla on tänään kovinkin onnellinen päivä. Koko päivä pelkkiä Pieniä Onnellisia Hetkiä täynnä.

Päivä alkoi hienosti;

Jere kömpi viereen ennenkuin känny kerkesi kertoa, että olisi aika herätä. Tuli ihan kylkeen kiinni. Oli kiva herätä ja rutistaa poika kainaloon.

Sitten herätti eilen ostettu uusi kännykkä niin kovin kauniilla melodialla, että pitkästä aikaa nousin hymy kasvoilla (yleensä aamut ei ole mun juttuja, ihan mörköfiilis). Kännykkä on siis ihan selkeästi hintansa väärti, jos se saa mut aamuisin hyvällä tuulella ylös sängystä =D

Pojatkin oli hyvällä tuulella ja pukivat ja söivät ilman miljoonaa kehoitusta ja ehdittiin ihan hyvissä ajoin eskarin ja koulun pihaan.

Työterveyshoitajan mukaan (jossa kävin työhöntulotarkastuksessa) sain täydet pisteet, eli olen siis työkykyinen ;-).

Sitten kävin hyvän ystävän kanssa kiireettömällä lounaalla, ihan jälkiruokineen.

Kotimatkallla hain pojat kylästä, johon jäinkin sitten juttelemaan pitkästä aikaa teekupposen ääreen, kun lapsilla oli niin hyvät pelit ja leikit kesken.

Ja nyt istuskelen ihan kaikessa rauhassa koneella, eikä ole kiire mihinkään...

Nautin tästä kun pienen hetken kaikki on niin hyvin, sisällä asuu syvä rauha ja ilo. Tästä kun sielukin hymyilee niin kovin onnellisena tietäen, että kaikki on ihan hyvin...

Nää on niitä hetkiä kun voisi halata koko maailmaa ihan vaan silkasta elämisen riemusta !!! 

 

Terveisin täyden kympin onnellinen nainen ;-)

 

 

P.S Pakko tehdä vielä tunnustus: ostin EI reppumallisen veskan viime viikonloppuna Tallinnasta... Mut sitä ei lasketa "mummokassiksi", koska se ei ole nahkaa vaan pellavaa ja koska sen "kahvat" on tyyliin juuttinarua ja koska siinä on lampaan kuvia =D Laitan kuvia jossain välissä.

 

...Ja kännykässäkin on nyt sitten kamera. En missaa enään yhtään ainoaa fiilistelykuvaa sen takia, että aina ei voi kantaa kameraa mukana. Ja arvatkaa kenen liittymä kattaa 2800 multimediaviestiä per kuukausi ?!

Ostaminenkin oli erittäin helppoa ja nopeaa, kun tiesin ihan tarkkaan mitä haluan ja mitä en. Kävelin kauppaan, kerroin myyjälle toiveeni ja sitten olikin ihan tasan yksi vaihtoehto, jonka otin. Niinku sanoin nopeeta, koska mun pinna ei riitä loputtomaan vatvomiseen tavaroiden äärellä. Viime viikolla sain ostettua kahdet farkut tollasessa kymmenessä minuutissa ja siinä ajassa ehdin myös sovittamaan ne ja kahdet muut ;-)

Ja arvatkaa kuka sai yöllä ihan itse syötettyä kännykkään koneelta soittoääneksi Yön rakkauden vahvistaman, et jos en heti vastaa niin kuuntelen soittoääntä ;-)...