Ankkafiilis jatkuu...

Se on kuulkaas ihan aikuisten oikeesti kevät. Aamulla aurinko paistoi, räystäistä tippu vesi ja oli lämmintä, lumipeitonkin pinta alkaa jo sulaa. Mut tiiättekö, mistä tänään tuli onnellinen olo ??

Niinku kaikki on varmaan ymmärtäneetkin, mehän asutaan siis ihan umpilandella.. Elikkäs myös täällä nurkilla asuvat eläimet asuvat umpilandella, juu nou =) Sen huomaa siitä, että täällä tilitantit laulaa "titityy", eikä "tityy" kuten urbaanimmat versiot ;-)

Joo, pienet on immeisen ilot, tiedän.. Mut oli ihan oikeesti kiva kuunnella aamusella rehellistä kirkasta "titityytä", kun sitä toistakin versiota täällä toki myös kuulee, liekö ne sitten jotain reissunpäällä olevia citytirpusia...

Oli muutenkin kiva (vapaa)päivä. Timon kanssa liesuttiin pitkin pitäjää koko aamupäivä; kahvia, hömppäjuttuja ja iloista naurua piisasi joka paikassa... Päälle päiväunet, kunnon lenkki lenkkikaverin ja Pedon kanssa ja rauhallinen loppuilta.

Mitä muuta voi ihminen toivoa ???

Paitsi sen, että huomenna pojat pääsee mummolaan yökylään ja äiskäkin vaihtaa vapaalle ja lähtee "hunningolle", Timolla siis rauha maassa (ja torpassa)... Palaamme asiaan sunnuntaina ;-)

Viikonloppuja...