Nyt tajusin, mitä odotan eniten työpäiviltä. Nyt ei kyl pitäis varmaan yleistää koska päiväthän vähän vaihtelee ja kaikki riippuu siitäkin, kenen kanssa töitä tekee ja missä.. Mut yleensä ihan ehdoton suosikki on menomatka aamutuimaan ja toinen päivän kohokohta on se, kun viimeinen avuntarvitsija kävelee ovesta ulos ja on aikaa tehdä ihan rauhassa kaikki ne päivän aikana kertyneet työt ja rutiiniloppuhommat. Kuulostaa ehkä tylsältä, mut näin se vaan menee.. Mut niinku sanoin, päivät on (luojan kiitos) yleensä erilaisia...

Odotan oikein keväisiä aamuja, kun luonto on herännyt eloon ja linnut laulaa, sit meneekin matkoihin vähän enemmän aikaa =D Tänäänkin joutu kotimatkalla ihan pysäyttämään auton tienposkeen, kun taivas oli kertakaikkiaan niin upean näkönen, se oli ihan ku ois ollu tulessa... Pitäisköhän lisätä kamera auton vakiovarustukseen ???

Kotimatka on yleensä se päivän rankin paikka, ei sen takia että kotiin olisi tylsä tulla, vaan siksi, että.. no, en mä osaa kertoa sanoin, ne on vaan aika usein rankkoja. Ehkä sitä odottaa jotain mitä ei koskaan tule, en tiiä.

No, aamulla ystävällinen känny herättää jälleen ja taas on uusi päivä edessä, toivottavasti helpompi ku tämä jo melkein loppunut... Tai edes helpompi kotimatka... Välillä tää on vaan niin tätä, tiiättekö kuin paljon mä antaisin just nyt siitä, että mulla olisi edes yksi ihminen, jolta voisin pyytää, et "ottaisitko sä mut, edes hetkeksi, syliin" ??? Voin kertoa et aika paljon ja vielä vähän päälle.. Joo-o, mä tiedän etten ole yksin, mulla on kyllä ihmisiä ympärillä, mut.. 

Lainaan nyt yhtä saamaani sähköpostia, suonet tän anteeksi.. Oli vaan niin tyhjentävästi kirjoitettu, että jäi nää sanat mieleen: "Miksi elämän pitää olla monimutkaista? Miksi asioita pitää aina miettiä tuhannelta eri kannalta? Miksi aikuisuus on suurta huijausta? Aikuisillahan piti olla kaikki vastaukset."  Niinpä, kuka tietäisi, jälleen kerran; "Miksi?"

Nyt mä kuitee lähen nukkumaan, Juha ja Jere keskustelee vielä yläkerrassa henkevästi jostain limsajuhlista, pokemoneista ja tyttöjen rakastamisjutuista (Jere on kuulemma rakastunut..), aika metkaa kuunnella =D Mut ois kaiketi niidenkin jo aika nukahtaa, vaik loma onkin...