kännykkä vaatii tietenkin uuden korun =)

Meni tovi Tuulalla miettiessä mitä tahtoo. Lopulta päädyin hyvin yksinkertaiseen versioon, jossa roikkuu jenkeistä asti tilattu tassukuvio, vähän samanlainen kuin tuo jalassa oleva tatska... Toisessa pelkästään sydän, jossa sanat "faith, hope, love", eikä mitään muuta. Tassuja tuli kaksi kappaletta, joista toinen menikin sitten Juhalle, toiseen koruun poika valitsi pelkkiä helmiä.

1255111450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1255111441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taidan jättää nyt ne sivut rauhaan, mistä Tuula tavaroita tilailee, tiedä mitä sieltä seuraavaksi löytyisi.. Varsinkin, kun tilaus on tehty helpoksi; vain soitto "milloin oot tilaamassa seuraavan kerran? Saisinko minä nämä, kiitos" ;-)

Taidetaan hurahtaa kännykoruihin kohta molemmat Juhan kanssa, mutta kun ei noita muita koruja tule juuri pidettyä, vain ne tarkoin valitut, merkitykselliset kaulassa ja korvissa.

 

Juhan oli tänään isompien poikien synttäreillä. Lopputulos oli sitten se, että illalla tuli kysymys "äiti, onks se homo joku kirosana, kun sitä siellä synttäreillä jotkut käytti aika paljon?". Että silleen.. Onneksi Juhaa itseään kohtaan ei kukaan ollut niin sanonut.

No, meillä sitten käytiin keskustelu, jonka anti oli se, että poika tietää nyt mitä tarkoittaa homo, lesbo, hetero ja biseksuaalinen. Hetken mietin, mitä vastaisin, mutta kun pojalle on tähänkin asti kerrottu kaikki ihan suoraan ja rehellisesti, mitä on kysytty, joten miksi nyt sitten kiertelemään. Juha tuumasi sitten vaan, että "no, ei se ainakaan sit ole mikään kirosana". Just näin, ei se ole kirosana. Kehoitin seuraavalla kerralla kysymään tietääkö sanan käyttäjä mitä se tarkoittaa...

Ihailtiin poikien kanssa upeaa, isoa kuunsirppiä ja sitten selvitin Juhalle nousevan ja laskevan kuun eroa, miten ja miksi..

Mitäköhän seuraavaksi? Taidan kyllä jo aavistaa...