Oltiin tänään lenkillä Jaanan, Snapin ja Leevin kanssa. Metsässä oli aika liukasta ja kun vauhti korvaa vielä näköjään järjen, niin kävi liukastus.. Pieni on eläin, mut suuri oli meteli, eikä takajalka ottanut alle lainkaan. Ei muuta kun koira syliin ja koskapa tuo painaa jo aikasta paljon, niin siitä sitten puuhkaksi niskaan ja kotiinpäin. Järkevä kaveri kuiteen on, kun ei yhtään rimpuillut, vaan olla lötkötti hartioilla ihan kiltisti, onneksi tätäkin on harjoiteltu muutaman kerran, ihan vaan kaiken varalta..

Olipahan vaan pitkä tuo vajaan kilsan matka kotiin, yhtään pidemmälle en oliskaan jaksanu, vaan ois pitäny soittaa autoiluapua. Soitto eläinlääkärille sopivan kipulääkkeen varmentamiseksi ja puolikas nappi naamaan ja huilailua nyt sitten viikonlopun yli. Säikähdin vaan, kun pelkäsin et lonkka meni sijoiltaan, onneksi siltä säästyttiin !!

Nyt illalla herra on kuin mitään ei ois käyny, kissat saa kyytiä ihan entiseen malliin...

Ranun ilmottautumispaperit oottaa tossa pyödällä postiin viemistä.. Eli se on lähdössä Miehikkälän näyttelyyn 2.2.2008. Peto lähtenee turistiksi...