Nyt multa on sitten viety sen yhden rakkaimman harrastuksen tuoma ilokin... Mä en pääse ajatuksia karkuun enään edes kirja kädessä... Voi Helvetti !!! Nyt nimittäin rupee kiristämään huumorintajua ihan aikuisten oikeesti.

Mulla on vähän kieroutunut suhde kirjohin, joskus luen monta kirjaa viikossa, joskus menee parikin viikkoa ilman niitä, joskus ne on vähän vakavampia, joskus kevyttä hömppää.. ihan mielialan mukaan. Mut ilman niitä ei elämästä tule yhtään mitään.

Välillä, aika harvoin tosin, luen ihan lukemisen riemusta, useimmin kuitenkin se on pakokeino arjesta, kuka sitä pakenee mitenkin.. Ei se että se arki olisi jotenkin kurjaa tai tylsää, joskus vaan haluaa olla yksin itsensä kanssa ja päästä karkuun... Nyt vaan tuntuu, et sekään ei enään onnistu. Ei ainakaan niiden tähän asti turvallisten useaan kertaan luettujen hömppäromaanien kanssa. Ja mitä muutakaan olin sitte varannut joulun iloksi, tarkoituksena kylläkin lukea ihan lukemisen riemusta ja nautiskellen.. Edelleen; voi helvetti !!!

Taidan huomenna marssia kirjastoon töiden jälkeen ja hakea esim. vähän raaempia dekkareita, niitä kun ei oma kirjakaappi ole syönyt, josko ne vielä pelastaisi. Onneksi kirjoittaminen vielä auttaa, tai sitten lähen tallille mättämään paskaa...

No, asiasta toiseen. Meitä siunattin tänään ihan jumalattoman hienolla kelillä. Oli pakko ulkoiluttaa kameraa hetken aikaa läheisen järven rannalla...

2181864.jpg

2181854.jpg

2181857.jpg

2181876.jpg

2181886.jpg