Eiliseen päivään soipii kuin nenä päähän Sannan toteamus: "kun myö maalaiset lähtään kaupunkiin..."

Kello soi puol kasilta ja matkassa oltiin hetikohta kasin jälkeen. Haettiin Sanna ja Musti Haminasta ja sit auton keula kohti Porvoota. Peto matkusti karkkitehtaan myymälälle asti auton etupenkillä kuolaamassa, ei siis niitä karkkeja vaan ihan muuten vaan. Ei onneksi oksentanut, annoin matkapahoinvointilääkkeen yöllä ennen nukkumaanmenoa. Porvoossa Sanna ja Peto vaihto paikkoja ja matka jatkui. Mäntsälästä noukittiin juna-asemalta Mari ja Tilhi kyytiin ja Kasviksella oltiin yhentoista jälkeen.

1282332.jpg

Voi sitä elämisen riemua kun laskettiin koiruudet irti !! Tilhi paineli ihan häntä suorana ohjuksen tavoin pitkin pihaa, Petoliini jäi ihan kirkkaasti kakkoseksi.. Ymmärrän nyt mitä Kasvis tarkotti, ku sano, et Tilhi oli leijana narun päässä Kuopion erkkarissa.. Se on kyl ihan ykkönen, pieni sievä porotyttönen =) Jos koirissa olisi patterit, ni Tilhissä olis ihan ehdottomasti duracelit (Pedossa sit kaiketi jotkut Ikea-versiot), ainakin jos vauhdinmäärää ajattelee. Ihan on-off koira, toisena hetkenä kiitää ohjuksen nopeudella ja toisena hetkenä makaa sylissä sit näin:

1282352.jpg

Ihan pakko laittaa tää toinenkin kuva, ku ilme on niin metka..

1282344.jpg

Kaikkosen väkikin kerkesi sopivasti kahvipöytään, koskapa heidän autonsa ei sit halunnutkaan räjähtää, vaan toi heitit ihan kiltisti perille asti. Kaiku ja Tilhi tuntu muistavan toisensa, ja niillä sitä touhua sit riittikin, oli vaan vähä vaikee erottaa niitä toisistaan, ovatten nimittäin kuin kaks marjaa siis melkolailla samannäkösiä. Seuraavassa kuvassa Kaiku:

1282342.jpg

1282340.jpg

1282338.jpg

Mari, Hukka, Kaiku ja Vesa

1282336.jpg

Vanhempi koiraväki oli ihan rauhallisesti, mitä nyt Hukka ehkä vähä kerto penneleille, et missä se kaappi seisoo ja Musti vähä äijäili, mut ei verta, kyyneleitä eikä varsinkaan ruumiita.. Eli hienosti meni !! Katlaa vaan jäi vähä ikävä, mut kaiketi sitäkin näkee jossainvälissä..

Matka jatku sit Tikkurilan juna-asemalle, minne Tilhi ja Mari jäi, sieltä osattiin ihan hienosti biltemalle hakemaan Astraan alapalloniveliä (siel ei kyl meikäläinenkään tee ihan kauheesti heräteostoksia, ihme sisänsä), sit Kodin Ykkösen kautta Ikeaan.. Siel siirrettin kaamee kasa suklaata yms. syötävää auton takapenkille ja koirat paksiin. Ikeasta poistuttaessa taas sama rumba toisinpäin, syötävät ja ostokset paksiin ja koirat valjaisiin takapenkille, ihan helppoa ja yksinkertaista... Käytiin viel ensimmäisellä huoltiksella vetäsemäs sellaset ihan tosi terveelliset ja ravitsevat pihvi+ranskis-iltapalat ja mentiin kotiin. Pienen pätkän kotimatkasta Peto käytti Iskää tyynynä, eikä Musti näyttäny siitä nokkiinsa ottavan, tais kokenut konkarikin olla vähä väsy.. Kotona olin vähä yheksän jälkeen, mut ei se mitään, pääasiahan on siis se, et oli ihan törkeen kiva päivä !!!!!!

Kiitos Kasvis, kun meitin kans jaksat touhuta !! Jos kaikki oliskin samanlaisia...