Kamerakin on ollu vähän jäissä, kun sitä kaikkea muuta on tässä nyt pyöritelty aika tiiviisti, ei riitä aika eikä motivaatio rypeä pitkin maita ja mantuja kameran kanssa.. Ehkä tää tästä kun jossain välissä saa taas kaiken pyörimään omalla painollaan, joskus vaan stressaa ihan hulluista asioista ja ihan suotta. Tai ei stressaa, pää vaan pyörittää ihan omia kuvioitaan kysymättä multa lupaa ;-)

Mut joo. Pentu kasvaa ja voi hyvin. Painoi eilen 6,6 kiloa, kun punnitsin madotuksia varten. Olen niin huono koiranomistaja että en tajua katsoa kalenteriin ja laskea viikkoja eli madotukset ja sen myötä myös rokotukset myöhästy viikolla.. Hyvä minä.

Urbaanit oli viikonlopun landella, Lenni ja Mörkö oli hyvä parivaljakko.. Kaksi lasta, ja yhtä purupäitä =D

1281542021_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikea riiviö sille pälle sattuessaa. Ja draamakuningas, niinku lienee kaikki pennut. Vähän jos vahingossakaan kosket väärään aikaan niin murisee ja auta armias jos otat syliin nyt vaikka katsoaksesi kynsien pituutta, niin päälle saat sellasen valitus / itku / kiroulu / huuto sekametelisopan että oksat pois.. On joutunu tässä muutamaan otteeseen keskustelemaan syvällisesti aiheesta "et mene rikki vaikka koskenkin ja koska olen ihminen ja tän lauman johtaja niin saan koskea, halusit tai et". Tyytyy kyllä kohtaloonsa, mut sitä ennen on pakko vetää jokaikinen kerta jonkinlainen sirkus läpi.. draamakuningas =D

Kaikesta huolimatta melko metka paketti. Tuntuu että vasta nyt alkaa välillä olemaan jonkinlainen keskusteluyhteys eli taitaa alkaa kotiutumaan. Pois en anna !!!

 

Pedonkin kanssa kaikki kunnossa, pientä mustasukkaisuutta havaittavissa, mut se menee ohi kun ottaa isonkin syliin, juttelee ja rapsuttelee. Se on kummallinen koira; se ei varsinaisesti hae kosketusta tai läheisyyttä, mut tulee välittömästi väliin jos haluaisin seurustella ja luoda kontaktia pienemmän kanssa. Ja kuitenkin on ihan mielellään sylissäkin vaikka ei itse tunge syliin niinku jotkut muut koirat, ihan henkimaailman vekotin, ota siitä ja sitten selvää...

Mut tarkkana saa todellakin olla et keskusteluvälit molempiin säilyy, molempia pitää huomata ja aina toista mielellään vähän enemmän =)

 

Niin ja täyttihän Peto vuosiakin 30.7;

ONNEA PETO (ja muut äffäläiset), 3 v. täynnä !!!!!!!!!

1281541911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e