- Meille muutti uusi "lelu", kun Timo osti uuden kelkan. Siis ihan uusi, pakasta vedetty, nyt kuulemma kelkkaa loppuelämäksi ;-) Tää on ihan samanlainen kuin vanhakin, väri vain vaihtui viininpunaisesta siniseen ja tietenkin jotain erilaista kuten matkustajan käsituet, selkänoja yms. pientä.. Eli lumia suurella hartaudella odotellessa, jos vaikka innostutaan reittejä ajelemaan. Ja pääseepähän lapset pulkkamäkeä ylöspäin uudella vekottimella =D

Kuva on netistä, kun sää on ihan sanonko mistä, eikä kuvia saa otettua kun aina vaan sataa ja kelkka asuu tällä hetkellä vielä kärrissä...

1259516819_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

- Joulukuussa on yhdet pikkujoulut, joihin on pakko laittaa päälle jotain muuta kun farkut. Ja koska vanhat vaatteet sanamukaisesti tippuvat päältä tai näyttävät lähinnä puolijoukkoeteltalta, oli mentävä vaatekauppaan. Ja koska puolihame ja paitapusero ovat kuulemma tarjoilijoita varten, siirryinkin sitten suoraan mekkoihin. Mukaan tarttui polvimittainen musta naruolkaiminen melko vartalonmukainen mekko, jonka helmassa on tylliä. Eikös kuulostakin ihan mun vaatteelle ;-) Seuraksi vielä bolero ja nyt noloin; se veska, jonka olen uhannut ostaa ensimmäisestä eläkkeestä... Puolustuksena sen verran, että reppumalli olisi näyttänyt lähinnä niin naurettavalle, etten olisi voinut sen kanssa mennä mihinkään. Ostettu mikä ostettu, kun nyt vaan osaisi olla sen kanssa =) Ja tavaksi sen käyttö ei tule, vain silloin kun on ihan pakko... Vaatteisiin sopivat korutkin tilattu, joten pikkujouluihin on kerrankin varauduttu ihan ajoissa.

- Jere on ollut viime viikon kipeä. Ja siinä määrin, että keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa ihan Koksissa asti hengittelemässä spiralla lääkettä.. Meni ilta siellä ihan mukavasti. Nyt tilanne jo ihan suht ok, mut poika jää ainakin vielä huomenna kotiin. Eskarissa kun sitä riehumista on vähän vaikeaa välttää ja siitä seuraa hengenahdistus. Onneksi olen tottunut valvomaan; nyt neljä yötä takan aika vähillä unilla, jotka paikataan sitten päiväunilla..

 

Jaahas, nyt valmistelemaan poikia nukkumaan kun kohta alkaa Da Vinci-koodi telkusta. Kävin kattomassa sen elokuvissa ja olen nähnyt sen jälkeenkin, mut ihan sikahyvä elokuva; aivan pakko kattoa !!!