Oltiin tänään Valkealan näyttelyssä koko remmi. Ranu oli kehässä, Pee turistina ja pojat riekkumassa muuten vaan jengin jatkona..

Jokunen tuttu oli kehien laidalla notkumassa ja Mirka & Nelli (Pihlajamäen Carjalan Heili) nähtiin ihka ekaa kertaa. Oli ihan kiva nähä ihan livenä immeinen, jonka blogia on lukenu jonkun aikaa... Kamerakin olis ollu mukana, mutkun immeisellä on käsissä ja päässä liikaa liikkuvia osia, ni ei muistanu koko aparaattia. Mirka onneksi otti pari kuvaa Pedostakin (löytyy em. blogista).

Tätä mieltä oli Saija Juutilainen tänään Ranusta:

" 2 v., mittasuhteiltaan miellyttävä nuori uros joka ei tänään parhaassa karvapeitteessä ja siksi vatsalinja näyttää nousevan voimakkaasti. Riittävä raajaluusto. Kovin kapealinjainen pää. Hyvä purenta. Tummat silmät, kookkaat korvat. Rintakehä saa vielä kehittyä. Tyypilliset kulmaukset. Kääntää etukäpäliä ulospäin. Hyvä häntä. Esiintyy ja esitetään hyvin. Liikkuu kevyellä sivuaskeleella mutta vielä löysästi edestakaisin. Erinomainen luonne. Pohjavilla puuttuu. Hyvät värivaihtelut rungossa. Valkea rintamerkki. "

Enpähän haluais olla tän tuomarin kehäsihteeri ikinä !! Tulee tekstiä joka koiralle enemmän ku tarpeeksi. En sit tiiä oliko tää tuomari rehellinen vai puijaako muut, mut koiralla on kaksi varasertiä alla ja tänään tulos oli KÄY H, siis vanhanajan sininen, eikä muuta.

No, kokeisiin voi mennä ens syksynä jälleen ja jos koiruus vankistuu ja "kasvaa isoksi" ni sit mennään ehkä vielä joskus, mut ainakin tänään Timo oli sitä mieltä, et nyt piisas tätä lajia Ranun kohalla..

Enkä ollu ees aatellu, et Rauskilla olis jotenkin puutteellinen pohjavilla, kun se on aina sellanen turrikka. Tanella ei kyl oo yhtään mitään muuta ku peitinkarva, mut onkohan tuo nyt ihan kauhee ihme, kun kopissa on ollu läpi "talven" n. kymmenen astetta lämmintä, ettei mamman murua vaan palele siellä... Mut kuin monella etelässä asuvalla turkkikoiralla on tälläsenä talvena pohjavillaa ??? Ellei sit satu asumaan pakastimessa..

 

Ja sit viel se tärkein: Rokuan matka on pulkassa !!! Kyyti hommattu, mökki varattu ja leirille ilmottauduttu... HipHurraa !!!!!!!! Myö päästään Pedon kans sinne !!!!!!!!!!!!!!!!!